Dansk-svensk trashtalk før boksekrig: Er du bange?

Kasper Bruun og Anthony Yigit var godt oppe at køre på indvejningen før lørdagens Fight Night - lørdag lider en af dem efter al sandsynlighed sit første nederlag

Svenske Anthony Yigit (t.h.) gjortde sit bedste for at ryste Kasper Bruun på dagens indvejning, men ordene bed ikke på Bruun. (Foto: Photo Wende)
Svenske Anthony Yigit (t.h.) gjortde sit bedste for at ryste Kasper Bruun på dagens indvejning, men ordene bed ikke på Bruun. (Foto: Photo Wende)

Spændingen før prof-karrierens vigtigste kamp er blevet bygget op over de seneste uger for både danske Kasper Bruun (19-0-1, 4 KO) og svenske Anthony Yigit (9-0-1, 3 KO), der lørdag aften brager sammen i Blue Water Dokken i Esbjerg.

Se også: TV: Store provokationer før Fight Night

På fredagens indvejning var der da også godt gang i talebåndet mellem de to ubesejrede boksere, der stod pande mod pande og nidstirrede hinanden efter begge at være vejet ind under vægtgrænsen til letweltervægt.

Yigit var længst fremme i boksestøvlen:

- Du kan ikke længere gemme dig! Hvad er det med dig, Bruun? Er du blevet så bange, at du ikke kan finde ud at snakke? lød det fra den 22-årige svensker.

Den bed dog ikke på Bruun.

- Han sagde, at jeg var for nervøs til at snakke. Men det er ham, der er nervøs. Jeg har været for længe i gamet til at tage mig af den slags, forklarede Kasper Bruun til lionheart-boxing.dk, og Yigit gav da også danskeren ret bagefter.

- Jeg ville lave lidt show, men også skræmme ham lidt. Det lykkedes ikke rigtigt, og så kunne jeg ikke lige finde på noget, sagde Yigit.

De to kamphaner klarede ligesom stævnets 22 andre boksere indvejningen, omend Dennis Ceylans modstander måtte på vægten to gange med en times mellemrum for at klare kravet.

Nordic Fight Night lørdag aften starter klokken 17.30 på TV3 Sport2 og fortsætter efter klokken 21 på TV3+. Se kampprogrammet herunder.

Se også: Keller øjner titelkampSe også: Engelsk sværvægtskæmpe bokser i Esbjerg

0 kommentarer
Vis kommentarer