Engelsk sværvægtskæmpe i gulvet i Esbjerg

Det engelske VM-håb i sværvægt, David Price, var en tur i gulvet på Nordic Fight Night i Esbjerg, før han fik vendt slaget

David Price (t.v.) fik sig en stor forskrækkelse, inden det blev godt igen mod tjekkiske Ondrej Pala. (Foto: Christer Holte)
David Price (t.v.) fik sig en stor forskrækkelse, inden det blev godt igen mod tjekkiske Ondrej Pala. (Foto: Christer Holte)

ESBJERG (Ekstra Bladet): Den engelske sværvægtskæmpe David Price (nu 17-2, 15 KO) fik sig ikke så lidt af et chok, da han lørdag aften besøgte Nordic Fight Night i Esbjerg og boksede sin 19. kamp som professionel.

Den 111 kilo tunge og meget hårdtslående englænder er blevet knockoutet to gange før i karrieren, hvilket er grunden til, at han er skiftet til Team Sauerland - for at få ny inspiration til at genrejse karrieren.

Se også: Boksechok: Engelsk sværvægtshåb slået ud

Men det mindede om endnu et grimt KO-nederlag for det 30-årige engelske VM-håb, da han af tjekkiske Ondrej Pala (nu 33-5, 23 KO) modtog et hook bag øret og gik i gulvet med et brag i 1. omgang.

Trods flere opfølgende træffere fra Pala reddede Price sig ud af omgangen, stabiliserede sig, og i 3. omgang brugte han sin 203 cm til at slå på en dykkende Pala og sende ham til tælling to gange med tunge, tunge træffere. Anden gang formåede Pala end ikke at rejse sig, før han blev stoppet af kamplederen

Se også: TV: Esbjerg-dreng knockoutet i 1. omgang

En anden udenlandsk stjernebokser var i kamp tidligt på aftenen i Blue Water Dokken. Irske Andy Lee (nu 32-2, 22 KO), tidligere VM-udfordrer og sparringspartner for Patrick Nielsen, gik otte hidsige omgange mod franske Frank Haroche Horta (nu 34-12-5, 13 KO).

Lee, der er rykket fra mellemvægt til letmellemvægt i forsøget på at skaffe sig nye VM-opgaver, boksede de første omgange pænt og disciplineret og scorede bedst med sit lange jab, men som kampen skred frem tog han flere og flere træffere lige på kæben - i passager nærmest for at bevise, at han kunne.

Horta og hans træner havde derfor svært ved at fatte det, da Andy Lee efter kampen fik strakt armen i vejret som tegn på en majority decision med 2x77-76 og 76-76 på de tre scorekort.

Her vinder Lee mod mod Horta

0 kommentarer
Vis kommentarer