Vild ophidselse efter dansk/svensk boksedrama

Drama hele vejen igennem Kasper Bruuns kamp mod Anthony Yigit - der tales allerede om en revanchekamp efter kontroversiel afslutning

Anthony Yigit viser attitude under kampen mod Kasper Bruun, der endte i højdrama. (Foto: Christer Holte)
Anthony Yigit viser attitude under kampen mod Kasper Bruun, der endte i højdrama. (Foto: Christer Holte)

ESBJERG (Ekstra Bladet): Højspænding. Intet mindre. Fantastisk underholdende.

Danske Kasper Bruun og svenske Anthony Yigit gav lørdag aften i Esbjergs Blue Water Dokken hinanden en kamp, der var både to ubesejrede boksere og den intense optakt værdig. Og afslutningen var så vild og ophidset, at der måtte gå et kvarter efter kampen, før der var faldet ro over gemytterne ved ringside.

Kasper Bruun blev efter 6. omgang stoppet med en stor øjenskade som følge af det, kamplederen vurderede var et hændeligt sammenstød mellem de to bokseres hoveder. Yigit fik derefter sejren med 58-56, 58-56 og 58-55 på de tre dommersedler.

Se også: Dansk-svensk trashtalk før boksekrig: Er du bange?

Bokserne nidstirrede hinanden som gamle dødsfjender før kampen, og hallen kogte, da gong-gongen lød. Bruun kom springende ud og satte både et højt tempo og hårde, dybe træffere ind på en Yigit, der et øjeblik virkede chokeret over det, han oplevede.

Derefter begyndte forhåndsfavoritten Yigit - OL-deltager fra 2012 - dog at jage den 27-årige Pandrup-bokser.

Og selvom den 22-årige svensker i 3. omgang var en tur i gulvet og måtte tage tælling efter et kontraslag, og selvom der til lyden af 'Kasper! Kasper! Kasper!' i hallen blev uddelt vilde slagsserier midt i ringen, var det Yigit, der var i kontrol og gik fremad.

Der blev skreget fra ringhjørnerne - Yigits træningsmakker Patrick Nielsen stod nærmest på stolen nede på første række. I 6. omgang eksploderede det så fuldstændig, efter at de to boksere havde knaldet hovederne sammen og Bruun pådraget sig en stor flænge over det ene øje.

Skade stoppede Bruun mod Yigit

De to boksere tævede efterfølgende løs på hinanden til aftenens største bifald, og alle ventede på at se enden på dramaet, da kamplederen før 7. omgang stoppede Kasper Bruun (19-1-1, 4 KO) i ringhjørnet. Flængen over øjet var simpelthen for dyb.

Den onde stemning fortsatte efter kampen, hvor der blev udvekslet en hel del meninger mellem de to trænere om, hvem der havde nikket hvem en skalle, og om det havde været bevidst. Der blev også talt om en revanchekamp. En sådan mente Anthony Yigits (10-0-1, 3 KO) ringhjørne ikke umiddelbart, at de behøver at give Kasper Bruun, der gik direkte i omklædningsrummet for at blive syet.

Se også: TV: Esbjerg-dreng knockoutet i 1. omgangSe også: Keller stoppede amerikansk rustbankerSe også: Dennis Ceylan udboksede solid spanierSe også: TV: Rashid Kassem i mærkværdig KO-sejrSe også: Khattab sejrede i blodbad

0 kommentarer
Vis kommentarer