Ordkrig fortsatte efter boksedrama

- Det pisser mig af, at han har sådan en dum træner, sagde Kasper Bruun efter bittert Fight Night-nederlag til svenske Anthony Yigit

Kasper Bruun gik direkte i omklædningsrummet for at blive syet efter sin hæsblæsende kamp i Esbjerg mod svenske Anthony Yigit, der endte med nederlag på en øjenskade efter at de to boksere havde knaldet hovederne sammen i 6. omgang.

Samtidig stod de to trænere neden for hvert sit ringhjørne med hver sin irritation. Søren Larsen, træner og manager for Kasper Bruun, dirrede af frustration og vrede efter et skænderi med modpartens træner, Joey Gamache, i sekunderne efter kampen. Gamache havde også hoveret, hvilket ikke gjorde det bedre.

- Sådan noget pis! Jeg er sur, fordi det skal afgøres sådan her. Det kan Joey Gamache ikke forstå. Kasper kan mærke, at han kan være med, og Yigit havde været i gulvet. Den kamp var jo ikke afgjort. Yigit har aldrig været ude i syv omgange før, sagde Larsen om dramaet, der blev stoppet mellem 6. og 7. omgang, da Bruuns øjenskade blev vurderet at være for alvorlig.

Se også: Vild ophidselse efter dansk/svensk boksedrama

Promotor Nisse Sauerland var yderst interesseret i en revanchekamp efter et af de største dramaer i Fight Night-historien. Det var startet med ordkrig i ugen op til kampen, det fortsatte under indvejningen, og selve kampen mellem de to ubesejrede boksere fik Blue Water Dokken i Esbjerg til at koge.

Gamache mente dog ikke, at der var nogen grund til at sende den tidligere OL-bokser Yigit i ringen mod Kasper Bruun igen.

- Nej, det giver ingen mening. Anthony vandt kampen. Vi sled ham op. Han var hårdfør, men det var et spørgsmål om tid, før han ville være blevet stoppet alligevel, sagde Gamache, der var ophidset over Søren Larsens antydning af, at der var tale om en bevidst skalle fra Anthony Yigits side.

- Hans træner er en brokrøv, lød det fra Gamache.

Skade stoppede Bruun mod Yigit

Efter fem sting i øjenbrynet kom 27-årige Kasper Bruun ud og afviste, at der havde været tale om en bevidst skalle fra Yigits side. Og selvom oplevelsen af en intens kamp og en kogende hal gav ham lyst til revanchen, var der også en vis resignation i det ophovnede øje, Bruun sendte rundt i hallen.

Pandrup-bokseren har længe forsøgt at gøre boksning til sin levevej, men nederlaget mod Yigit – der trods en gulvtur dominerede – kan have været karrierens sidste. Selvom det også er karrierens eneste nederlag i 21 kampe.

- Jeg skal hjem og tænke over det, tale med min familie. Jeg har et lille barn og en mere på vej.

- Det er selvfølgelig fristende at gøre det igen. Hele set-uppet var fedt, balladen på indvejningen, det hele, jeg elsker sådan noget. Men motivationen skal være der. Der skal meget træning til at bokse sådan nogle kampe, sagde Kasper Bruun.

- Yigit er en sympatisk fyr. Det pisser mig bare af, at han har sådan en dum træner, lød afskedsbemærkningen fra Kasper Bruun.

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer