Boksegigant fik sin revanche

Manny Pacquiao efterlod i revanchekamp mod Timothy Bradley ingen tvivl om, at han stadig er en kæmpe force i boksesporten

Manny Pacquiao (t.v.) pressede gennem 12 omgange Timothy Bradley så hårdt, at han kunne sætte en sikker pointsejr i banken. (Foto: AP)
Manny Pacquiao (t.v.) pressede gennem 12 omgange Timothy Bradley så hårdt, at han kunne sætte en sikker pointsejr i banken. (Foto: AP)

Filippinske Manny Pacquiao fik natten til lørdag i MGM Grand i Las Vegas en hævn, han har tørstet efter i snart et par år.

Amerikanske Timothy Bradley var manden, der i 2012 med en kontroversiel split decision stoppede Pacquiaos sejrsgang som verdens måske bedste bokser på tværs af alle vægtklasser, men lørdag nat var der ingen tvivl.

Det var som altid, når Pacquiao bokser, tempofyldt fra første gong-gong, og den ubesejrede Bradley (nu 31-1, 12 KO) var et par gang i problemer i de indledende omgange, inden han i 4. omgang rystede sin modstander.

35-årige Pacquiao (nu 56-5-2, 38 KO) stabiliserede dog kampen i kraft af sin store arbejdsomhed og bortset fra den flænge, han fik efter et sammenstød i 12. omgang, var det filippineren, der langede øretæverne ud. Sejren lød på 118-110, 116-112 og 116-112 på de tre dommersedler.

Med den overbevisende sejr og forsvaret af WBO-bæltet i weltervægt satte Manny Pacquiao en tyk streg under, at hans grimme KO-nederlag mod Juan Manuel Marquez i december 2012 ikke var enden på en Hall of Fame-karriere. En kamp mod ærkerivalen Floyd Mayweather er stadig den sportsligt mest interessante boksekamp i verden.

Ubesejrede Floyd Mayweather Jr (45-0, 26 KO) bokser 3. maj i Las Vegas mod den argentinske hardhitter Marcos Rene Maidana (35-3, 31 KO).

0 kommentarer
Vis kommentarer