Kessler politianmeldt: Hans hund skambed terrier

- Selvfølgelig betaler jeg alle dyrlægeregninger, siger boksestjernen, hvis hund i går skambed en terrier

Mikkel Kessler med sin elskede hund John, der risikerer at skulle aflives, efter den i går skambed en lille terrier (Foto: Lars Krabbe).
Mikkel Kessler med sin elskede hund John, der risikerer at skulle aflives, efter den i går skambed en lille terrier (Foto: Lars Krabbe).

Mikkel Kessler, der igennem det meste af sit voksne liv har haft hund, er svært begejstret for menneskets bedste ven. Men nu bliver den 35-årige bokser måske nødt til at få sin treårige blanding mellem en engelsk bulldog og en boxer aflivet.

Sportsstjernen er nemlig blevet politianmeldt, efter at hans hund John i går skambed en lille terrier, mens John blev passet hos Mikkel Kesslers svoger og svigerinde.

Se også: Kessler åben for tredje slag mod Froch

- Jeg er overdrevet ked af det. John har altid været glad for andre mennesker, for børn, for dyr og har aldrig gjort nogen fortræd, så jeg forstår slet ikke, hvordan det kunne ske, siger Mikkel Kessler til Ekstra Bladet.

Sport og Spil Kessler: Jeg beklager dybt

Boksestjernen er ulykkelig over hele situationen, og tilbyder at betale for terrieren Fies dyrlægeregninger.

- Selvfølgelig kan jeg godt forstå, at de er vrede over og kede af det, der er sket med deres hund, men jeg kan jo kun sige undskyld og betale deres udgifter.

Læs hele historien i dagens avis og i EKSTRA.

0 kommentarer
Vis kommentarer