Annonce:
Annonce:

Mayweather overrasker danske boksere

Danske Torben Keller forstår ikke, at Floyd Mayweather ikke er i top-3 over EB-læsernes boksefavoritter

36-årige Floyd Mayweather gav en bokseopvisning, da han i september udboksede sin 14 år yngre og bomstærke udfordrer Saul 'Canelo' Alvarez. (Foto: AP)
36-årige Floyd Mayweather gav en bokseopvisning, da han i september udboksede sin 14 år yngre og bomstærke udfordrer Saul 'Canelo' Alvarez. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Boksning

Ubesejrede Floyd ’Money’ Mayweather Jr ville næppe være tilfreds, hvis han vidste, at Ekstra Bladets læsere ’kun’ har stemt ham ind som den fjerdebedste bokser i historien med under seks procent af stemmerne, skubbet ud af top-3 af Sugar Ray Leonard.

Hvem er den bedste bokser i historien?

Den danske letmellemvægter Torben Keller er overrasket over, at hans favorit ryger helt ud af top-3.

- Læserne må tages i skole, griner Pandrup-bokseren

- Floyd er for mig at se den bedste nogensinde. Jeg kan ikke komme i tanke om nogen, der har været på toppen af sporten så længe. Han har vundet VM-bælter fra superfjervægt til letmellemvægt. Selvfølgelig er det i en tid med inflation i VM-titlerne, men alligevel.

- Han er pragteksemplet på, at boksning er ’The noble art of self defense’, at det handler om ’at ramme uden selv at blive ramt’. Magen til overlegen defensiv og sublim præcision er ikke set før.

Annonce:

- Han er altid i superform, hurtig, selvom alderen taler mod ham, og han er taktisk overlegen. For mig er han den perfekte bokser, siger Keller.

Rygte: Mayweather mod Pacquiao i september

Også mellemvægteren Abdul Khattab fra CIK på Christianshavn er overrasket. Men det er mere over, at 36-årige Mayweather var så overlegen i sin seneste kamp mod den 22-årige himmelstormer Saul ’Canelo’ Alvarez.

- Jeg har altid vidst, at Mayweather var en god bokser. Men Canelo er ung og stærk, så jeg troede, Mayweather ville få problemer. Men han er en meget klog bokser. Den måde, han bevæger sig på, hans parader, den ene parade hænger, og så bruger han skulderen til at dække i stedet. Han er bare anderledes.

- Og så sælger han billetter, siger Khattab, der ikke selv kunne tænke sig at sælge billetter på samme måde, som den rigeste bokser i historien gør.

Annonce:

- Det er lidt ligesom med Prince Naseem Hamed. Han sviner sine modstandere til. Han underholder. Og han bakker jo også sine ord op i ringen. Men der er nok flere, der gerne vil se ham få tæv, end der vil se ham vinde.

- Sådan bliver jeg aldrig. Jeg vil hellere rose min modstander og så banke ham oppe i ringen, siger Abdul Khattab.

Sugar Ray Leonard kom ind som nummer tre i vores afstemning om tidernes bedste bokser med knap 9 procent af stemmerne. Mogens Palle fortæller om braget mellem Leonard og Ayub Kalule i Ekstra Bladet i dag - artiklen kan også læses i EKSTRA-universet herunder.

Snydt af Sugar Ray

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

spædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortført
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: