Mayweather håner Pacquiao

- Han har 68 millioner problemer, og han vil have mig til at løse dem, siger Floyd Mayweather om Manny Pacquiao

Floyd Mayweather afviser kategorisk at bokse mod Manny Pacquiao, selvom det er kampen, alverdens fans vil se. (Foto: AP)
Floyd Mayweather afviser kategorisk at bokse mod Manny Pacquiao, selvom det er kampen, alverdens fans vil se. (Foto: AP)

Manny Pacquiaos promotor Bob Arum udtalte i december, at der ikke er noget personligt fjendskab mellem ham og Floyd Mayweather Jr, og at et boksebrag af historiske dimensioner mellem Pacquiao og Mayweather i hvert fald ikke falder til jorden af den grund.

Se også: Had kan ikke ødelægge gigantkamp

Dér gjorde den 82-årige promotorlegende tilsyneladende regning uden vært, for den rigeste bokser i historien understreger i et nyt interview med fighthype.com, at han ikke bokser Pacquiao, så længe Bob Arum er filippinerens promotor. Den ubesejrede boksekonge har aldrig tilgivet Arum nogle ting, promotoren sagde, efter at deres samarbejde gik i stykker i 2006 - Mayweather sagsøgte ligeledes Arum i et pengespørgsmål i 2006, den direkte årsag til deres brud.

Og Pacquiao, han burde bare indstille karrieren, mener Mayweather, efter det voldsomme KO-nederlag til Juan Manuel Marquez i december 2012. Pacquiaos seneste pointsejr over Brandon Rios i Macao i Kina ændrer ikke noget, mener amerikaneren.

- Fyrens indtjening er styrtdykket. Han blev knockoutet, så han (Arum) tog ham med om på den anden side af kloden for at bokse. Pacquiao var udsat for et af de værste knockouts i boksehistorien. Hvis min bokser blev knockoutet på den måde, ville jeg få ham ud af sporten, punktum, siger Mayweather.

Se også: Mayweather overrasker danske boksere

- Da jeg gav ham chancen for at bokse mig, tog han den ikke, og så faldt han i søvn på kanvassen i MGM Grand (mod Marquez). Jeg ved ikke, hvordan det føles, men han kan få det, som han vil, om han så helst vil ligge på ansigtet eller på ryggen, siger Mayweather, der hygger sig gevaldigt over, at Pacquiao i øjeblikket bliver undersøgt for skatteunddragelse på sammenlagt 68 millioner dollars i USA og Filippinerne.

- Pacquiao har skatteproblemer. Pacquiao har pay-per-view-problemer. Pacquiaos chef hedder Rob (røveri) Arum. Pacquiaos skylder 68 millioner dollars i skat. Pacquiao har tabt fem gange. Han har stadig Timothy Bradley-problemer og Marquez-problemer.

- Så den her fyr har alle de her problemer, og han vil have Floyd Mayweather til at løse dem for ham, hva'? Han har 68 millioner problemer, og han vil have mig til at løse dem, lyder salutten fra Mayweather.

Spørgsmålet er så, om amerikaneren ville gå sådan i offensiven, hvis Pacquiao ikke var en potentiel modstander i 2014.

Se også: Rygte: Mayweather mod Pacquiao i september

0 kommentarer
Vis kommentarer