Dansk sværvægter kan møde VM-udfordrer

Claus Bertino skal deltage i en engelsk Prizefighter-turnering, hvor blandt andre Audley Harrison og Travis Walker deltager

Claus Bertino vaar senest i ringen mod Humberto Evora under SEksdagsløbet i Ballerup - næste gang gælder det en engelsk Prizefighter-turnering. (Foto: Thomas Sjørup)
Claus Bertino vaar senest i ringen mod Humberto Evora under SEksdagsløbet i Ballerup - næste gang gælder det en engelsk Prizefighter-turnering. (Foto: Thomas Sjørup)

Den danske sværvægter Claus Bertino skal deltage i den næste af de engelske Prizefighter-turneringer, som sendes på Sky Sports.

Blandt de modstandere, Bertino formentlig skal besejre, hvis han vil vinde turneringen, er den tidligere OL-guldvinder og VM-udfordrer Audley Harrison (28-6, 21 KO), der forsøger på at få karrieren tilbage på sporet, efter at han i sin sidste kamp blev knockoutet i 1. omgang af stortalentet David Price.

Også den tidligere Commonwealth-mester Martin Rogan (15-3, 7 KO) deltager, ligesom den hårdtslående amerikaner Travis Walker (39-8-1, 31 KO), der sidst mødte og tabte til den polske topbokser Tomasz Adamek. Både Rogan og Harrison har tidligere vundet en Prizefighter-turnering.

Se også:

Se også: Bertino pisket frem til revanche

- Det er flere gode navne, men jeg tror alligevel, Claus vil være en af de mere rutinerede af de otte boksere, siger Bertinos manager, Allan Back.

- Men Claus skal også være klar fra start. Det er 3 x 3 minutter per kamp, og hvis man taber, er man ude. Så det er om at være klar fra 1. omgang og give alt, siger Back.

Stævnet afholdes i York Hall i London den 23. februar. Ved den sidste Prizefighter-turnering var førstepræmien på 32.000 pund.

32-årige Bertino (15-4, 8 KO) boksede senest under Seksdagesløbet i Ballerup i starten af februar, hvor han fik revanche for karrierens første nederlag.

Se også:

Se også: Kesslers tur gennem helvede

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere