Patricks modstander: Ikke imponeret

21-årige Patrick Nielsen var godt tilfreds med sin præstation lørdag aften, men der var også noget at arbejde videre med - hvilket modstanderen pointerede

Patrick Nielsen vandt på point over engelske Patrick Mendy lørdag aften i Esbjerg. (Foto: Christer Holte)
Patrick Nielsen vandt på point over engelske Patrick Mendy lørdag aften i Esbjerg. (Foto: Christer Holte)

ESBJERG (ekstrabladet.dk): Engelske Patrick Mendy var ikke umiddelbart vildt imponeret over danske Patrick Nielsen, selvom han lørdag aften havde tabt på point over 12 hårde omgange i Blue Water Dokken.

- Da jeg skifter fodstilling og begynder at jabbe ham med højre i stedet for venstre, aner han slet ikke, hvad han skal stille op. Han skal arbejde med at variere sin boksning, for han blev forudsigelig, mente den 22-årige englænder om den et år yngre WBA Intercontinental-mester.

Læs også:

Se også: Patrick Nielsen i tempofyldt titelforsvar

Patrick Nielsen var på sin vis enig, i hvert fald i det første kritikpunkt.

- Det værste ved ham var, at han ikke blev nede, da jeg havde ham i gulvet i femte omgang. Og så skifter han fodstilling undervejs, det var svært at indstille sig på. Men det har jeg lært til næste gang, sagde en meget træt bokser efter de 12 omgange i højt tempo.

- Grunden til, at jeg ikke får afsluttet det ordentligt og stoppet ham, er nok, at jeg bliver for ivrig og vælter frem og indover ham, i stedet for at slå højre-venstre og hook

Læs også:

Se også: Micki Nielsen i karrierens hurtigste KO

Nielsen var ellers glad for sin præstation.

- Endelig var der noget, der virkede. Mine sidste to kampe er ikke gået, som jeg havde håbet. Men vi har arbejdet med nogle ting i træningslokalet, og det virkede, sagde den fortsat ubesejrede dansker, hvis træner Karsten Röwer kunne uddybe, hvad der var blevet arbejdet med:

- I de sidste to kampe har han haft nogle problemer med sin defensiv på halvdistancen, ligesom han tit stod foran sine modstandere med fødderne på linje. Det har vi arbejdet med, så han får en bedre balance.

Læs også:

Se også: Dansk stortalent i KO-sejr på et minut

- Han har også en tendens til at glemme sit jab. Han har et godt højre jab, som han fik brugt fornuftigt mod Mendy, og når han klippede til med venstre, så gjorde det indtryk på Mendy hver eneste gang.

- Og så var jeg glad for at se, at Patrick holder taktikken, at han er disciplineret og ikke lader sig ikke provokere, lød det fra Berlin-træneren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere