Bokselegende vil ordne Froch

Bernard Hopkins er klar til at rejse til England efter en kamp mod Carl Froch - hvis Froch ellers besejrer Mikkel Kessler

Bernard Hopkins regner med at bokse tre gange i 2013. Han har allerede bokset i marts, og han har et obligatorisk forsvar af sin IBF-titel i juli. (Foto: AP)
Bernard Hopkins regner med at bokse tre gange i 2013. Han har allerede bokset i marts, og han har et obligatorisk forsvar af sin IBF-titel i juli. (Foto: AP)

Den ældste verdensmester i boksning nogensinde, 48-årige Bernard Hopkins, håber at kunne rejse en tur til England og udveksle håndmadder med Carl Froch, hvis englænderen vel at mærke formår at vinde sit kommende boksebrag mod Mikkel Kessler.

- Jeg vil bokse Carl Froch, hvis han besejrer Kessler, siger Hopkins ifølge flere boksemedier.

Hopkins har også øjnene rettet mod Canada, hvor et andet mål er Lucian Bute, der dog først skal ordne landsmanden Jean Pascal, før en Hopkins-kamp kan komme på tale.

Mikkel Kessler kan forvente væsentligt hårdere modstand, når det bliver alvor i London. Boksning - 29. apr. 2013 - kl. 11:46 TV: Se Kessler knockoute ’Froch’

Selv har Bernard Hopkins også først et obligatorisk forsvar af IBF-titlen i letsværvægt mod Karo Murat den 13. juli i New York at tænke på.

Den mangedobbelte verdensmester var omkring årtusindeskiftet bredt anerkendt som verdens bedste bokser på tværs af alle vægtklasser.

Hopkins har siden holdt sig aktiv og i fantastisk for, hvilket i marts gav sig udslag i rekorden som den ældste verdensmester i historien, da amerikaneren besejrede landsmanden Tavoris Cloud og erobrede IBF-bæltet i letsværvægt.

Se også: Mayweather hånes: Vi smadrer den kvindemishandler!

0 kommentarer
Vis kommentarer