Kuk-kuk: Sværvægtsbokser udfordrer UFC-konge

Den engelske sværvægter Tyson Fury fornærmer alt og alle - senest den slemmeste mand i UFC, Cain Velasquez

Tyson Fury (t.h.) er et af de i fysisk henseende største sværvægtstalenter i verden. Men det kniber tilsyneladende med at finde modstandere. (Foto: AP)
Tyson Fury (t.h.) er et af de i fysisk henseende største sværvægtstalenter i verden. Men det kniber tilsyneladende med at finde modstandere. (Foto: AP)

Den engelske sværvægter Tyson Fury går tilsyneladende og keder sig for tiden. 'Der sker simpelthen for lidt i min karriere', synes den ubesejrede englænder at tænke.

I oktober udfordrede han sin engelske sværvægtskollega David Price med ord som 'bøsseelsker', 'dværg' og 'store, stive idiot'. Så udfordrede han bokselegenden Vitali Klitschko, dog uden at kalde ham en stiv idiot.

Se også:

Se også: Vildt had chokerer bokseforbund

Den 3. januar sprang 24-årige Fury så ud som en nytårsraket til 1000 kroner, da han udfordrede UFC's regerende sværvægtsmester, Cain Velasquez, til en kamp i enten en boksering eller et bur.

Men det blev ikke ved udfordringen. Der var både sovs og kartofler til. På Twitter skrev Fury blandt andet:

- Jeg er den nye 'baddest man on the planet', jeg kan smadre Cain Velasquez. Lad os komme igang!

og

- Cain Velasquez er en lille dværg på steroider.

og

- Jeg udfordrer dig til en kamp i et bur eller en ring! Vi kunne kalde det 'mand vs dværg', lad os gøre det! Din lille, stive idiot! Nar!

Sidst en sværvægtsbokser bevægede sig ind i et UFC-bur, gik det ikke så godt.

Den teknisk fremragende bokser James Toney - tidligere verdensmester i mellemvægt, supermellemvægt og cruiservægt - nåede ikke at ramme en eneste gang, da han gik i buret mod den tidligere UFC-sværvægtsmester Randy Couture i 2010. Toney, der ganske vist som 42-årig ikke var i den bedste form, blev lagt ned og tvunget til at give op på under tre minutter af den tre år ældre Couture.

Tyson Fury er med sin 206 centimeter noget højere end Cain Velasquez, men UFC-fighteren vejer næsten lige så meget som Fury, der typisk tager 112-114 kilo med i ringen.

Se også:

Se også: UFC: Cain Velasquez tager bæltet tilbage

1 af 2 Cain Velasquez vender bunden op på en modstander. Han er bare en lille dværg på steroider, mener Tyson Fury. (Foto: AP)
2 af 2 Tyson Fury (t.h.) er et af de i fysisk henseende største sværvægtstalenter i verden. Men det kniber tilsyneladende med at finde modstandere. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere