Micki Nielsen i karrierens hurtigste KO

19-årige Micki Nielsen var 23 sekunder om at slukke kamplysten hos sin modstander

Micki Nielsen stoppede sin modstander så hurtigt, at fotograferne knapt nåede at trykke på knappen. (Foto: Christer Holte)
Micki Nielsen stoppede sin modstander så hurtigt, at fotograferne knapt nåede at trykke på knappen. (Foto: Christer Holte)

ESBJERG (ekstrabladet.dk): Micki Nielsen afgjorde sine første fire prof-kampe på KO inden for to minutter, inden han på Kessler-stævnet i Herning i december for første gang oplevede at gå tiden ud.

På Nordic Fight Night i Esbjerg leverede Micki Nielsen så et knockout så hurtigt, at mange af fotograferne ikke nåede at fange det.

Der var blot bokset 23 sekunder, da kamplederen stoppede tjekkiske Josef Krivka (2-1, 2 KO), som var blevet ramt af et hårdt venstre hook til leveren og ikke havde mod på mere.

- Jeg nåede næsten ikke at føle, at jeg var i kamp. Men jeg er tilfreds. Den sad rigtig godt, sagde Micki Nielsen efter kampen.

- Jeg tror bare, at han tænker, at det er håbløst at fortsætte, sagde den 19-årige cruiservægter, der nok inden længe kan se frem til stærkere og mere rutinerede modstandere.

- Mon ikke det kommer ... smilede Nielsen (6-0, 5 KO) efter karrierens hurtigste knockout, mens flokken af hans og storbror Patrick Nielsens venner jublede under Albertslund-banneret på hallen ene bagvæg.

Se også:

Se også: Dansk stortalent i KO-sejr på et minut
Se også: Svensk talent i gigant-knockout
Se også: Esbjerg-helt debuterede med knockout

1 af 2 
2 af 2 Micki Nielsen stoppede sin modstander så hurtigt, at fotograferne knapt nåede at trykke på knappen. (Foto: Christer Holte)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere