Patrick Nielsen i tempofyldt titelforsvar

Den danske mellemvægter Patrick Nielsen fik hård modstand i Esbjerg

Patrick forsvarede bæltet (Foto: Christer Holte)
Patrick forsvarede bæltet (Foto: Christer Holte)

ESBJERG (ekstrabladet.dk): Den danske WBA-intercontinentalmester Patrick Nielsen gjorde sig lørdag aften i Blue Water Dokken i Esbjerg en værdifuld erfaring, da han besejrede engelske Patrick Mendy i sit tredje titelforsvar.

22-årige Mendy viste sig hurtig, bevægelig og uberegnelig, og han gav sin danske modstander en hel del at arbejde med, inden Nielsen efter kampen kunne række armene op og til stormende bifald fra 2123 tilskuere tage sejren med 2 x 117-110 og 117-111 på de tre dommersedler.

Englænderen kom dansende i ringen til reggae-rytmer, mens Patrick Nielsen fik sin efterhånden sædvanlige, stormende velkomst med 10 viftende Dannebrog, knaldperler og konfetti fra Albertslund-vennerne, der havde parkeret sig over boksernes indgang til hallen.

En passende optakt til kampen, der åbnede i et hæsblæsende tempo. Mendy gik tydeligvis efter at chokere sin danske modstander ved at lade næverne flyve fra første sekund og trænge Nielsen op i et hjørne med en byge af korte hooks og uppercuts.

Se også:

Se også: Micki Nielsen i karrierens hurtigste KO

Nielsen måtte bruge tid på at ’finde’ Mendy og regne ham ud, men som 2. og 3. omgang skred frem fik den danske mellemvægter indstillet sit lange højre jab og brugte det til at pebre Mendy på næsen.

De engelske parader begyndte allerede fra 3. omgang at hænge i det højt opskruede tempo, og Nielsen kunne indtage ringmidten og begyndte at styre kampen og lande den lige venstre gang på gang.

I 5. omgang sendte den lige venstre Mendy i gulvet og til tælling, men englænderen virkede ikke voldsomt rystet.

Se også:

Se også: Dansk stortalent i KO-sejr på et minut

De to boksere væltede også over hinandens ben i 5. omgang, hvilket især Mendy tog fortrydeligt op, og flere gange i resten af kampen stirrede de to olmt på hinanden på vej mod ringhjørnet mellem omgangene.

Nielsen valgte dog klogelig at holde sit iltre temperament i ave og bokse sin modstander frem for at slås, bryde og brokke sig, som han tidligere har gjort i lignende situationer.

21-årige Patrick Nielsen (18-0, 8 KO) er stadig ubesejret, og han blev mere voksen lørdag aften. Men der venter formentlig endnu nogle kampe, inden han er klar til endnu større opgaver, end den hurtige englænder viste sig at være.

Se også:

Se også: Svensk talent i gigant-knockout

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere