Vinderen må opgive VM-bælte

Bokseforbundet IBF har betinget sig, at vinderen af Froch vs Kessler opgiver VM-bæltet lige efter braget i London

Hvis det skulle lykkes Mikkel Kessler at erobre Carl Frochs IBF-bælte den 25. maj, så bliver det højst til låns i få dage.

For vinderen af braget i O2 Arena i London er blevet pålagt at opgive bæltet kampen.

Det var det kompromis, de to bokseres promotorer blev nødt til at indgå med bokseforbundet for at få lov til at afholde kampen den 25. maj, og ikke i april eller endnu tidligere, som forbundet havde ønsket.

Læs også:

Se også: Kessler lægger ny Froch-taktik

- Og hvad så? Det er ikke så vigtigt, siger Kalle Sauerland, Kesslers promotor.

- Det var vigtigere i forhold til at få O2 Arena, at vi kunne bokse kampen den 25. maj. Og det var også vigtigere af den grund, at der er Champions League-finale, og det engelske tv-publikum i forvejen sidder foran skærmen, siger Sauerland.

Læs også:

Carl Froch gav Mikkel Kessler et godt råd om at gå til kroppen på Brian Magee før kampen i Herning den 8. december. Men samtidig mener Froch ikke, at han lærte noget af at se Kessler slå en svag Magee. (Foto: Thomas Sjørup) Boksning - 5. feb. 2013 - kl. 15:01 Froch: Magee var svag mod Kessler

- Med to så store boksere er bælterne ikke nødvendigvis så vigtige for boksefans, for de ved, hvad kampen handler om. Det handler om Kessler og Froch.

- Men for nogle af de andre fans er det vigtigt at kunne sige, at det er foreningen af to VM-bælter, IBF og WBA. Det ville vi gerne kunne sige. Så må vi leve med, at vinderen ikke kan beholde det.

Canadiske Adonis Stevenson, som er obligatorisk udfordrer til IBF-titlen, får nu endelig chancen, efter at han faktisk oprindeligt skulle have bokset mod Carl Froch inden den 25. februar.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere