Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Advarer Kessler: Du må ikke undervurdere Magee

Arthur Abraham råder Mikkel Kessler til at være på sit bedste, når han skal måde Brian Magee 8. december

Arthur Abraham håber, at Kessler vinder over Magee. (Foto: Wende)
Arthur Abraham håber, at Kessler vinder over Magee. (Foto: Wende)

- Kessler mod Magee bliver en interessant kamp. Man må aldrig undervurdere Magee, han har knockoutet både Mads Larsen og Rudy Markussen. Magee er en svær modstander med masser af erfaring, specielt fra store kampe som mod Lucian Bute og Carl Froch. Det nyder han godt af, når det bliver hårdt, siger Arthur Abraham, der er verdensmester i super-mellemvægt hos WBO.

Mikkel Kessler skal møde Brian Magee 8. december i Boxen i Herning. Vinderen af det opgør, kan kalde sig verdensmester i WBA-regi, og skal op mod Andre Ward.

Læs også:

Se også: Kessler gør ondt på sparringspartner

Arthur Abraham forventer dog, at Kessler får hele Boxen med sig - og der tager Abraham nok ikke meget fejl.

- Magee får hele arenaen mod sig. Jeg var ringside til Kesslers kamp mod Froch, og atmosfæren var sensationel, ligesom kampen var det.

- Men Magee bliver ikke bange. Han har stor erfaring og er ikke bange for at gå ind i løvens hule, lyder det fra Abraham, der selv skal forsvare sin titel mod Mehdi Bouadla i Nürnberg 15. december.

- Det er godt, at Mikkel er helt tilbage i toppen, og jeg ønsker ham held og lykke 8. december. Mine fingre er krydsede for, at Mikkel bliver verdensmester igen, siger Abraham.

Du kan se kampen mellem Kessler og Magee på pay-per-view hos Viasat, Yousee, Stofa, TDC-TV og Viaplay - eller købe billet til kampen på billet.dk.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen