Norsk boksedronning væltede Frederikshavn

Den norske boksebabe Cecilia Brækhus forsvarede sine VM-bælter i en norsk heksekeddel af koklokker og kærlighed

Brækhus i vild, vild kamp (Foto: René Schütze)
Brækhus i vild, vild kamp (Foto: René Schütze)

FREDERIKSHAVN (ekstrabladet.dk): Norske Cecilia Brækhus forsvarede lørdag aften i Frederikshavn sine tre VM-bælter i en fantastisk atmosfære, hvor norske fans hang ind over journalister og dommere ved ringside og råbte og skreg.

- Vi elsker dig! Vi elsker dig! råbte en ung gut således konstant til Brækhus, når hun sad i ringhjørnet, og koklokkerne bimlede og bamlede fra de omkring 800 nordmænd blandt de 2345 boksefans i Arena Nord.

Se mere:

Se også: OL-bokser fik fremragende prof-debut

Kampen mellem Brækhus og den franske KO-dronning Anne Sophie Mathis (26-2-0, 22 KO) var i sig selv voldsomt intens, og de to kvindelige weltervægtere havde blandt andet efter 4. omgang en hidsig meningsudveksling ansigt til ansigt.

Tempoet var fra start utroligt, og begge kvinder tog igen og igen træffere. Mathis tog flest, men hun slog samtidig også hårdest, så hårdt, at Brækhus sågar mod 7. omgangs slutning troede, at hun hørte klokken, og vendte sig for at gå til ringhjørnet, selvom der endnu resterede 10 sekunder.

Den franske kvinde gik fremad gennem samtlige ti omgange. Ofte lige gennem hårde træffere fra Brækhus for at aflevere sin egne kæberaslere.

Se også:

Se også: Kaddour kom på hårdt arbejde

Sjældent har en bokser set så lykkelig ud, som Brækhus gjorde efter de 10 intense omgange. Det bliver utvivlsomt en af de kampe, hun kommer til at huske tilbage på med størst glæde, når karrieren en dag slutter.

’The First Lady’ forsvarede sine WBC/WBO/WBA-bælter i weltervægt med så overbevisende score som 97-93 hos alle tre dommere.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen