TV: KO-dronning kan smadre nordjysk fest

Norske Cecilia Brækhus står i Frederikshavn foran karrierens største udfordring i form af franske Anne Sophie Mathis

Det er ikke nogen Fru Hvem-som-helst, der lørdag aften stiller til tre-dobbelt VM-kamp i Frederikshavn mod et af de største kvindelige sportsnavne i Norge, boksebaben Cecilia Brækhus.

Faktisk er det en af den slags kampe, der kan gå begge veje, når franske Anne Sophie Mathis kommer til Fight Night for at erobre Brækhus' VM-bælter hos WBA, WBO og WBC. Hvilket er grunden til, at omkring 800 nordmænd forventes at være på plads i Arena Nord.

Se også:

Se også: Hvis du bliver skræmt, er du ikke noget for mig

Anne Sophie Mathis (26-2-1, 22 KO) har længe været kendt som en af de i kvindeboksning forholdsvis sjældne knockout-kunstnere, og hun satte en tyk streg under sit ry, da hun i 2011 knockoutede verdens på daværende tidspunkt bedste kvindelige bokser, amerikanske Holly Holm.

Holm blev i både 6. og 7. omgang ramt af et væld af hårde træffere og burde have været stoppet langt tidligere, end hun blev. Til sidst var hun på vej ud af ringen efter en uppercut og et kæmpe højre hook fra den franske kvinde ( se video her).

Holm vandt siden en revanchekamp på point. Men det er ikke desto mindre en af verdens mest hårdtslående kvinder, der kommer på besøg i Frederikshavn for at møde ubesejrede Brækhus (20-0-0, 5 KO).

Fredag var der indvejning til stævnet, og alle bokserne holdt sig inden for den tilladte vægt, også 21-årige Patrick Nielsen og spanske José Yepes, der bokser om Nielsens WBA intercontinental-bælte i mellemvægt.

Se også:

Se også: Pressemøde nær endt i slagsmål

1 af 3 Mathis og Brækhus under fredagens indvejning. (Photo Wende)
2 af 3 Spanske José Yebes lod til at more sig under indvejningen til hans kamp mod Patrick Nielsen. (Photo Wende)
3 af 3 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen