Keller besejrede buldrebasse

Den nordjyske boksehelt Torben Keller udboksede akavet tysker og vandt på point i Aarhus

Torben Keller vandt overbevisende mod en akavet modstander. (Foto: Claus Bonnerup)
Torben Keller vandt overbevisende mod en akavet modstander. (Foto: Claus Bonnerup)

AARHUS (Ekstra Bladet): Den 26-årige letmellemvægter Torben Keller fik hænderne fulde mod den tætte tysker Michael Schubov (13-7, 6 KO) lørdag aften ved Nordic Fight Night i Aarhus.

Den nordjyske boksehelt styrede kampen med sit jab og sin polerede boksning, men den kropsstærke, pågående tysker var svær at få rigtigt hul på. Danskeren fyrede ellers nogle bomber af nogle kropsslag af, som den 27-årige tysker gik lige igennem for at komme i infight med den højere dansker.

Pointsejren til Keller (8-0-1, 2 KO) kom til at lyde på 3 x 80-72.

- Han var hård. Det er ikke for sjov, jeg har kaldt ham skildpadden. Han er fysisk stærk, han er lav, og så kommer han hele tiden, sagde Keller efter sin ottende prof-sejr.

Se også: Dansk chok over boksetragedie: Forpulede dovne læger

- Nu har jeg haft flere af hans type, og jeg udvikler mig for hver gang. Desværre bokser jeg med en dårlig hånd, som jeg skadede i min sidste kamp. Det kan jeg mærke, da jeg slår en uppercut i 1. omgang.

- Han var tung at skubbe rundt med på grund af det lave tyngdepunkt. Men det gik godt, jeg er tilfreds, sagde den jyske letmellemvægter.

Også et par andre skandinaviske topboksere, den norske letværvægter Simen Smaadal og den svenske ditto Erik Skoglund, tog sikre sejre lørdag aften i Aarhus. Begge vandt på point, Skoglund så overbevisende som 3 x 80-72 mod den ikke uefne Lorenzo Dei Giacomo (41-7-1, 19 KO) fra Italien.

Efter Keller skal Micki Nielsen, Reda Zam Zam, Patrick Nielsen og Dennis Ceylan i ringen i den rækkefølge.

Se også: Første knockout faldt hurtigt i Aarhus

kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen