Bokse-Patrick vil i rekordbøgerne

Team Sauerland satser på at sætte ny verdensrekord i tribunelarm, når Patrick Nielsen på lørdag skal forsøge at forsvare sin interkontinentale titel på hjemmebane i Albertslund

Fansene elsker Patrick Nielsen (Foto: PhotoWende)
Fansene elsker Patrick Nielsen (Foto: PhotoWende)

De har kigget i rekordbøgerne, de har researchet på nettet og de har talt med et hav af eksperter. Og Team Sauerland føler sig sikker: Verdensrekorden for den mest larmende lydkulisse til et indendørs sportsarrangement lyder på 106,6 decibel og blev sat i december 2008 i forbindelse med basketballkampen mellem LA Clippers og Milwaukee Bucks.

Den rekord skal på danske hænder og det skal den allerede på lørdag, når Patrick Nielsen går i ringen mod mexicanske José Pinzon, hvis det står til den tyske promotorstald.

Se også: Her er Patrick Nielsens næste modstander

At det netop er på lørdag, rekorden skal slås, hænger sammen med, at det er første gang i Patrick Nielsens profkarriere, at han skal bokse på hjemmebane i Albertslund foran sine meget, meget medlevende fans. Ydermere skal stævnet foregår i byens musikteater, hvor arkitekturen naturligvis er skabt til at formidle lyd.

Hvis lydniveauet når op i nærheden af den nuværende verdensrekord – eller over – ville myndighederne under normale omstændigheder være nødsaget til at ’lukke arbejdspladsen’, men ingen skal ifølge arrangørerne frygte at få sprængt trommehinderne på grund af larmen, idet der ved indgangen udleveres gratis ørepropper.

- Mit bedste bud er, at vi har endog særdeles gode muligheder for at smadre verdensrekorden, lyder det fra promotor Nisse Sauerland, som mener, at det vil medvirke til lydniveauet i Albertslund, at også Patrick Nielsens lillebror Micki er på plakaten.

Se også: Patrick Nielsen: Klar til at indtage verden

- Deres fans har fulgt dem i hele landet, og de har skabt vanvittige atmosfærer, uanset om det har været i Herning, Frederikshavn, Esbjerg eller Aarhus.

- Forestil jer en fyldt arena i deres egen baghave, proppet med deres familie, venner og fans. Så ved man, at der er en chance for, at verdensrekorden bliver slået, siger Nisse Sauerland.

Patrick Nielsen ved bedre end nogen, HVOR meget hans fans kan larme, og anser det derfor for realistisk, at verdensrekorden bliver slået på lørdag.

- Jeg er så taknemlig for den støtte, jeg får fra mine fans, og det vil være fantastisk, hvis vi kan slå rekorden sammen, siger Albertslund-fighteren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere