TV: Kampleder blev sur i beskidt Ward-sejr

Amerikaneren vendte tilbage til ringen efter 14 måneders pause og vandt overlegent i uskøn kamp, hvor kamplederen skældte ud og fratog begge boksere to point

Kampleder Jack Reiss skælder ud på de to boksere. (Foto: AP/Reed Saxon)
Kampleder Jack Reiss skælder ud på de to boksere. (Foto: AP/Reed Saxon)

Andre Ward vendte efter 14 måneders kamppause i nat tilbage til bokseringen - og gjorde det med overbevisning.

Han vandt således en overlegen sejr over hidtil ubesejrede Edwin Rodriguez, der stod i sin karrieres hidtil største kamp.

Den 29-årige amerikaner lykkedes godt nok ikke med at få sendt sin et år yngre dominikanske modstander til drømmeland, men vandt på hjemmebane i Ontario i Californien alligevel en tårnhøj pointsejr med de usædvanlige cifre 118-106, 117-107, 116-108 på de tre dommersedler.

- Det kan ikke altid være spektakulært, men en sejr er en sejr. Jeg synes, jeg gjorde det godt i betragtning af, at jeg har været væk i 14 måneder, og jeg er glad for at være tilbage, siger Andre Ward, der for fire år siden besejrede Mikkel Kessler i en kamp, der efter mange danskeres mening var grim.

Det var nattens kamp også.

Se også: Skulderopereret Ward klar til femte titelforsvar

Begge boksere boksede så urent, at kamplederen på et tidspunkt i fjerde omgang måtte skride ind og højst usædvanligt fratage begge boksere to point.

- Det virkede, for de tog det begge mere roligt bagefter. De boksede ikke længere så beskidt. Der var ikke noget problem efter det, siger kampleder Jack Reiss, mens begge boksere - vanen tro - beskyldte den anden for at have indledt med at bruge beskidte trick.

- Desværre for ham er han en rookie, når det kommer til det psykologiske spil, konstaterede Andre Ward roligt bagefter

- Al respekt for Edwin, men han kom ikke for at vinde - han kom for at søge heldet. Han vil holde og gøre det grimt, og han håber, at han kan ramme med et stort slag. Man er nødt til at lære at bokse mod den slags fyre, siger Andre Ward, der var oppe mod en 'større' bokser.

Se også: Irriteret Froch giver Groves fingeren

Rodriguez klarede således ikke vægten, hvilket ifølge nyhedsbureauet AP koster ham mere end mio. kr. af sin hyre, og nattens kamp blev derfor ikke en officiel VM-kamp om WBA-bæltet.

- Jeg var i ringen mod en større modstander. Jeg bruger alle de små ting op til kampen, al snakken og de andre ting, han har nævnt, som motivation. Det er ikke personligt, men jeg løber lige den ekstra mil og sparrer den ekstra omgang, når jeg hører fyre snakke sådan, siger Ward, der nu er ubesejret i 27 kampe.

Se både den vrede kampleder og øvrige højdepunkter fra kampen i tv-klippet herover.

1 af 2 
2 af 2 Kampleder Jack Reiss skælder ud på de to boksere. (Foto: AP/Reed Saxon)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere