Boksegigant stopper karrieren - og mobbes af rival

David Haye stopper karrieren efter skulderoperation, og det får rivalen Tyson Fury til at kalde ham en tøsedreng

8. februar skulle det store slag stå. Opgøret mellem David 'The Haymaker' Haye og Tyson Fury, der ville blæse taget af den britiske bokseverden og sætte ild i størstedelen af verdens boksefans.

Nu bliver kampen dog ikke til noget, for David Hay stopper karrieren. Det meddeler han via Haymaker.com, og grunden er en operation, der skulle rekonstruere hans skulder. Operationen foregik i Tyskland, hvor lægerne efter den fem timer lange operation anbefalede den tidligere WBA-verdensmester i sværvægt at indstille sin karriere.

Se også: Patrick Nielsen på kurs mod VM-kamp

- Jeg troede oprigtigt ikke på, at min skulderskade var så slem (...) Det er et kæmpe slag for mig, for jeg havde store planer for 2014, blandt andet ville jeg vinde VM-titlen i sværvægt igen, noget mine fans fortjener, lyder det i pressemeddelelsen fra David Haye.

Karrierestoppet falder dog ikke i god jord hos Tyson Fury, der skulle stå ansigt til ansigt med Haye 8. februar, og den kontroversielle, ubesejrede brite lagde en klassisk Fury-tirade ud på Twitter som reaktion på Hayes karrieresttop.<br /><br /><p>- Hvis skæbnen vil, at jeg har vundet det europæiske mesterskab, VM-titlerne i cruiservægt og WBAs VM-bælte i sværvægt med en rekordliste på 26 sejre i 28 kampe - og 24 af dem på knock out - og kun to nederlag, så må det være sådan.</p><a id="_4aee112f-7fd0-49b9-886e-b6416483fcc2" href="https://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/boksning/article4593316.ece">Se Nørrebro-dreng i kæmpe KO-sejr</a><br /><br /><p>- Jeg er stolt, at det jeg har opnået og ser tilbage på min boksekarriere som en stor succes, lyder det også fra Haye.</p><p>Og Tyson Fury? Han vandt alligevel en lille sejr, da han for lang tid siden forudså, at kampen mod Hayes aldrig ville blive til noget ...</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere