Før boksebrag: Trænerlegende sparket i brystet

Boksegiganten Manny Pacquiao gør lørdag comeback mod amerikanske Brandon Rios i Macau i Kina - hans træner har dog allerede været i håndgemæng

Brandon Rios' trænere blev noget fortørnede, da Manny Pacquiaos ditto, Freddie Roach (t.v.), krævede, at de forlod det træningscenter i Macau, hvor også Pacquiao træner før lørdagens boksebrag.
Brandon Rios' trænere blev noget fortørnede, da Manny Pacquiaos ditto, Freddie Roach (t.v.), krævede, at de forlod det træningscenter i Macau, hvor også Pacquiao træner før lørdagens boksebrag.

34-årige Manny Pacquiao er blevet kåret til verdens bedste bokser i det nye årtusinde, og det er derfor med nogen spænding, der ses frem til lørdagens comeback-kamp mod amerikanske Brandon Rios.

Og temperamenterne er ved at være på kogepunktet i de to lejre før kampen i Macau i Kina - i hvert fald mellem trænerne. Onsdag kom det således til håndgemæng, da Brandon Rios og hans trænere havde overskredet den tid, de var blevet tildelt i det samme træningscenter, hvor Pacquiao skulle træne.

Pacquiao-træneren Freddie Roach gjorde modpartens trænere opmærksom på, at nu var det hans tur til at få sin bokser i ringen, og så flammede situationen op.

- Skrid ad helvede til! sagde en af Rios-trænerne, og da Roach ikke fulgte den henstilling, blev han - ifølge Roach selv - sparket i brystet under det efterfølgende håndgemæng.

Freddie Roach, der lider af Parkinson syge, har tidligere haft Rios' fysiske træner Alex Ariza på sit eget trænerhold, og det var samme Ariza, der tildelte sin tidligere chef et spark.

Se også: Kassekamp: Kan Khan klare monstret Mayweather?

Roach er af Rios-lejren blevet hånet for sin slørede tale - et udfald af Parkinsons syge. Den tidligere bokser og mangeårige træner er dog ikke videre ophidset over episoden.

- Hvad Ariza ikke forstår, er, at Manny slår mig 10 gange hårdere hver eneste dag. Det var ligesom en pige, der sparkede mig, siger den 53-årige træner.

Manny Pacquiao (54-5-2, 38 KO) har vundet VM-bælter i otte vægtklasser, men det lille filipinske kongresmedlem har ikke været i ringen, siden han i december sidste år blev knockoutet af sin evige rival Juan Manuel Marquez.

Pacquiao stopper formentlig karrieren for at hellige sig sit arbejde i filippinsk politik, hvis han taber til den amerikanske slugger Brandon Rios (31-1-1, 23 KO), der er tidligere verdensmester i letvægt.

TV3 Sport2 sender lørdag aften og nat fra både Manny Pacquiao vs Brandon Rios og Carl Froch vs George Groves.

Se også: TV: Gigatalent vandt boksetitel i debut

</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere