Kasper Bruun i overbevisende London-sejr

Den danske letweltervægter Kasper Bruun er efter sejr i London fortsat ubesejret som professionel

Kasper Bruun (t.h.) tager endnu et skridt op i rangeringerne, så drømmen om en titelkamp er rykket lidt nærmere. (Arkivfoto: Thomas Sjørup)
Kasper Bruun (t.h.) tager endnu et skridt op i rangeringerne, så drømmen om en titelkamp er rykket lidt nærmere. (Arkivfoto: Thomas Sjørup)

Den danske letweltervægter Kasper Bruun (18-0-1, 4 KO) kan se frem til et hop op ad ranglisterne, efter at han fredag aften i London vandt en tårnhøj pointsejr over ungarske Laszlo Fazekas (16-10-1, 12 KO).

Ungareren har trods 10 nederlag på rekordlisten bokset en håndfuld mindre titelkampe, så pointsejren med 80-72 over otte omgange var en udmærket skalp for Pandrup-bokseren.

- Han boksede godt i starten, han kom for at vise noget. Men da jeg havde sat mig i respekt, fik jeg styr på ham. Jeg var da lidt nervøs på forhånd over, hvad han ville komme med, men det kørte godt, fortæller Bruun, der på alle måder fik sig en god oplevelse i Camden Centre ved Kings Cross i London.

- Det var en gammel teatersal, og den var helt proppet. Der var vel 1000 mennesker, en fed stemning. De kunne åbenbart lide, hvad de så, siger Bruun, der nu håber på flere kampe i den nærmeste fremtid - før kampen mod Fazekas havde han nemlig ikke været i ringen i otte måneder.

- Jeg håber da, at der kommer noget. Sauerland har et stævne i januar i Frederikshavn, så måske er der muligheder der, siger nordjyden, der måske også lige pludselig kan få en kamp om en titel.

- Jeg ligger nummer 10-11 på WBA's interkontinentalliste, og den her sejr giver mig måske lidt ekstra i rangeringerne. Så måske dukker der pludselig noget op. Nu holder jeg lige pause i et par uger, og så er jeg tilbage i træning, så jeg er klar til den næste opgave, siger letweltervægteren efter sejren i London.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere