Mayweather-klon foran sit livs kamp

24-årige Adrien Broner har allerede vundet VM-titler i tre vægtklasser - natten til søndag bytter han øretæver med den farlige argentiner Marcos Maidana

Adrien 'The Problem' Broner (t.v.) skal i nat op mod en meget hårdtslående modstander. (Foto: AP)
Adrien 'The Problem' Broner (t.v.) skal i nat op mod en meget hårdtslående modstander. (Foto: AP)

Adrien Broner gør så meget for at blive den nye Floyd Mayweather Jr, at han tilmed fulgte lige i fodsporene på sin legendariske landsmand, da Mayweather i september boksede - og besejrede - mexicanske Saul 'Canelo' Alvarez i en af de senere års største boksekampe i verden.

24-årige Broner - allerede verdensmester i tre vægtklasse - var ganske enkelt en del af Mayweathers følge i ugen op til Canelo-kampen. Derudover har Broner forsøgt at efterligne Floyd 'Money- Mayweathers forhold til penge ved at skylle dollarsedler ud i toilettet for åbent kamera.

Se også: TV: Boksestjerne forarger i toilet-video

Lørdag skal Broner (27-0, 22 KO) på sin boksekarrieres nok farligste opgave, når han i Alamodome i San Antonio forsvarer sin WBA-titel i weltervægt mod den meget hårdtslående argentiner Marcos Maidana.

- Broner har etableret sig i weltervægt, ingen tvivl. Hans eneste problem er, at han ikke har mødt en naturlig weltervægter som mig. Derfor bliver det hans livs hårdeste kamp, lover Maidana, der stort set ikke orkede at kigge på den hyperaktive, evigt snakkende Broner under indvejningen (se nederst).

30-årige Maidana (34-3, 31 KO), der er tidligere verdensmester i letweltervægt, har knockoutbesejret folk som Victor Ortiz og Jesus Soto Karass, og har deudover været i ringen med Erik Morales (sejr) og Andrei Kotelnik (pointnederlag), mens han tabte en tæt kamp på point mod Amir Khan i 2010.

- Det bliver en sindssyg kamp, siger Broner selv ifølge boxingscene.com.

Se også: BUM! Broner sammenlignes med Mayweather

- Jeg går aldrig efter knockoutet, men jeg kan mærke, at jeg knockouter ham. Jeg bliver den første til at stoppe ham. Jeg ordner den her fyr, og så er det videre til den næste opgave. Jeg kommer ikke for at lege, lyder det fra Adrien Broner.

Lørdagen byder derudover på VM-kamp i Newbranderburg i Tyskland, hvor Team Sauerland sender deres WBA-verdensmester i letsværvægt, Jürgen Brähmer (41-2, 31 KO), i ringen mod amerikaneren Marcus Oliveira (25-0-1, 20 KO).

TV3Sport1 sender fra sidstnævnte stævne klokken 22.30, mens samme station sender fra Broner vs Maidana-stævnet i Alamodome - hvor der bokses flere andre VM-kampe - fra klokken 03.00 natten til søndag.

</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer