Barmavet bokser crasher pressemøde

Den forhenværende sværvægtsmester Shannon Briggs troppede op til pressemøde før Wladimir Klitschkos kamp mod Alex Leapai og krævede sin egen kamp mod mesteren

Shannon Briggs krævede en revanchekamp mod Wladimir Klitschko. (Foto: AP/Martin Meissner)
Shannon Briggs krævede en revanchekamp mod Wladimir Klitschko. (Foto: AP/Martin Meissner)

Lidt tumult i forbindelse med et pressemøde er ingen sjældenhed i boksning, men tirsdagens udgave af slagsen var alligevel lidt usædvanlig.

For det var hverken ukraineren Wladimir Klitschko eller samoaneren Alex Leapai, der stod for dramaet før deres interne VM-kamp i sværvægt i tyske Oberhausen på lørdag.

I stedet var det amerikaneren Shannon Briggs, der troppede op i bar mave, flashede sin sixpack og krævede en revanchekamp i USA mod mesteren Klitschko (61-3, 51 KO), der på lørdag forsvarer sine titler hos både WBA, IBF, WBO og IBO mod Leapai (30-4-3, 24 KO).

Briggs fik for tre og et halvt år siden brutale tæv af Klitschko i en WBC-titelkamp, og den nu 42-årige amerikaner måtte dengang efterfølgende lade sig indlægge i flere dage på hospital med hjernerystelse og to brud omkring øjnene.

Se også: Briggs på intensiv efter Klitschko-tæv

- Du er ikke nogen mester, du er ikke nogen mester, gentog Briggs igen og igen henvendt til Klitschko.

- Du kan selv vælge, venstre eller højre, svarede en rolig Klitschko og knyttede næverne.

- Boks mod en rigtig fighter - en, der vil vinde. Jeg er den rigtige mester, folkets mester, proklamerede Briggs - måske noget overraskende ...

Se også: TV: Sværvægter gør sig selv til grin

Klitschko sagde efterfølgende, at han ikke brød sig om Briggs' opførsel, og at han var overrasket over udfordringen, men han havde ikke andet end smil til overs for Briggs. Og måtte i stedet faktisk holde Alex Leapai tilbage.

- Jeg har vist aldrig prøvet at holde min modstander tilbage på et pressemøde, sagde Klitschko smilende, efter at Briggs var blevet ført ud af sikkerhedsvagterne.

Se det bizarre optrin i klippet øverst!

1 af 4 Foto: AP/Martin Meissner
2 af 4 Foto: AP/Martin Meissner
3 af 4 Foto: AP/Martin Meissner
4 af 4 Shannon Briggs krævede en revanchekamp mod Wladimir Klitschko. (Foto: AP/Martin Meissner)
0 kommentarer
Vis kommentarer