Bokse-konges Parken-tårn på tvangsauktion

Bokseren og fitness-konge Palm og ni andre investorer må formentlig sælge deres Parken-tårn på tvangsauktion

Hans-Henrik Palm. (Arkivfoto: Steem Wrem)
Hans-Henrik Palm. (Arkivfoto: Steem Wrem)

Vil du gerne eje en bid af det danske nationalstadion Parken i København, så er tiden måske moden nu.

For den tidligere bokse- og fitness-konge Hans Henrik Palm må sammen med ni andre investorer formentlig se deres kontortårn i Parken blive solgt på tvangsauktion.

Det skriver boligportalen Boliga.dk.

Tvangsauktionen finder sted 14. maj. Og den kommer efter konkursen over K/ S Parken Tårn D, der tidligere i år måtte dreje nøglen om efter manglende midler til at stå for ejendommens drift.

Hans Henrik Palm købte hjørnet af Parken i 2007 for 135 millioner kroner kontant sammen med en række andre investorer.

I januar kunne Jyllands-Posten dog berette, at Nykredit Bank havde opsagt en millionkredit og dermed gjort det umuligt for selskabet at betale regningerne.

Ifølge salgsopstillingen på tvangsauktionssiden itvang.dk, er det BRF Kredit Bank og BRF Kredit, der samlet er de største kreditorer. De har 120 millioner kroner til gode, mens Nykredit Bank står opført med 30 millioner kroner på salgsopstillingen, skriver Boliga.dk.

Tårnet med flere etager har et areal på 4871 kvadratmeter - blandt andet den tidligere FCK-boss Flemming Østergårds hjørnekontor - og brugsretten til 32 parkeringspladser. Derudover er en god udsigt til alle koncerter samt FCK's og landsholdets fodboldkampe garanteret.

Den offentlige vurdering fra 2012 lød på 94 millioner kroner - men prisen ventes ifølge salgsopstillingen at lande på omkring 119 millioner kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer