Kessler: Jeg vil være verdensmester igen

- Jeg skal ikke have en opvarmningskamp, men møde en af bedste, siger Mikkel Kessler

Se interview med Mikkel Kessler herover artiklen
__________________________________________

Mikkel Kessler var i tvivl til det sidste. Lige efter nederlaget til Carl Froch i maj sidste år, var han parat til at stoppe.

Men som månederne gik kom Mikkel Kessler til at savne boksningen.

Derfor tager han nu mindst én kamp mere. Og der bliver ingen opvarmningskampe. Kessler går direkte på og vil kun bokse en stor kamp.

- Jeg har holdt mig i form, lever sundt og har brug for at komme igang igen. Jeg brænder for det og ved, jeg kan være med på toppen. Hvorfor skal jeg så stoppe nu, spørger Mikkel Kessler.

Onsdag holdt han et velbesøgt pressemøde på Hotel Crowne Plaza på Amager, hvor den tidligere danske verdensmester forklarede, hvorfor han nu er klar til at gå i ringen igen.

Mikkel Kessler var i godt humør og afslappet klædt. Sort t-shirt, græn hættetrøje og sorte jeans.

- Jeg vil gerne være verdensmester igen, men der kommer helst sikkert ingen opvarmningskamp. Jeg skal lige på for at møde en af de bedste, siger Mikkel Kessler.

Hvis han frit kunne vælge, ville han helst møde Joe Calzaghe, men den mulighed eksisterer ikke, fordi han ikke kan overtale Calzaghe til endnu en kamp. Han har stoppet karrieren.

Se også: Afsløring: Kessler fortsætter - se fremtidsplanerne

Til gengæld vil Mikkel Kessler gerne have et tredje opgør mod Carl Froch. Som Ekstra Bladet skrev i går, har Kessler-lejren faktisk option på et revancheopgør mod Froch.

- Froch spurgte mig efter vores kamp sidste år, om jeg var klar til en tredje kamp. Dengang sagde jeg nej tak, fordi jeg skulle tænke over det. Men jeg vil gerne møde ham igen, siger Mikkel Kessler.

Han vil være til stede i London 31. maj, når Froch møder George Groves i revanchekampen på Wembley.

- Jeg har sparret mod Groves og er spændt på at se, hvor han står nu, siger Mikkel Kessler.

Se også: Ward: Jeg er blevet tilbudt en Kessler-kamp

Nu eller aldrig

For Mikkel Kessler var det ikke et spørgsmål om at vente yderligere et år, før han traf beslutningen. Det var groft sagt nu eller aldrig.
- Jeg kommer aldrig til at stoppe og siden gøre comeback efter tre-fem år, som det skete for Brian Nielsen. Det var nu eller aldrig. Jeg har valgt nu, siger Mikkel Kessler.

Andre Ward er også i spil, men på en skype-forbindelse fra Tyskland lød Kalle Sauerland ikke særlig optimistisk for muligheden for at lokke ham ud af USA.

Mikkel Kessler afviser også at møde tyskeren Arthur Abraham, fordi han ikke betegner ham som en af de største boksere.

- Jeg vil møde en af de store. Det betragter jeg ikke Abraham som. Han er en god bokser, men jeg ser ingen grund til at møde ham, påpeger Mikkel Kessler.

0 kommentarer
Vis kommentarer