Stadig rystet efter gigant-knockout?

Efter snart 14 dages radiotavshed taler George Groves om kampen mod Carl Froch

Lyset blev slukket på George Groves i 8. omgang af revanchekampen mod Carl Froch. Nu taler han dog igen. (Foto: AP)
Lyset blev slukket på George Groves i 8. omgang af revanchekampen mod Carl Froch. Nu taler han dog igen. (Foto: AP)

Til et brøl fra 80.000 mennesker på Wembley blev George Groves for et par uger siden ramt på kæben af en forhammer fra Carl Froch - og siden har der været stille omkring udfordreren til Frochs to VM-titler i supermellemvægt.

Det var da heller ikke den sædvanligvis selvtillidsfulde Groves, der torsdag genså det voldsomme knockout i et studie hos Sky Sports. Han lagde sig så at sige fladt ned og gav Carl Froch den kredit, han havde vanskeligt ved at give sin landsmand i optakten til både deres første og anden kamp.

- Man begår en enkelt fejl som dén der, og så kan man betale prisen, sagde London-bokseren med et skævt smil i et tv-interview, da han genså slutningen på kampen.

Se også: Froch: Jeg ramte Kessler med Groves-bomber

- Det er hjerteskærende. Men sådan er boksning. Det er en af grundene til, at jeg elsker sporten. Det kan jeg ikke lade mig gå på af.

- Al kredit til Carl Froch, jeg vil ikke tage noget fra ham. Men i sidste ende var kampen jævnbyrdig, og i boksning kan et enkelt slag gøre forskellen, sagde Groves, der havde lagt en mere forsigtig plan end i deres første opgør, hvor han ellers havde Froch alvorligt på krogen.

- Planen var at skrue op for hver omgang, lægge mere på, flere slag for hver omgang, for ikke at vise det hele for tidligt. Måske blev Carl immun overfor slagene i den første kamp, hvor han tog mange træffere og blev stående.

Se også: Calzaghe nedgør Frochs karriere

- Så for hver omgang ville vi lægge nye lag på, og vi følte, at vi var godt på vej. For hver omgang kom jeg mere ind i min rytme, flere og flere slag landede. I 7. omgang rystede jeg Carl med et snedigt jab. Vi følte, vi var i total kontrol, men i boksning kan man betale prisen for en enkelt fejl, erkendte Groves.

Den 26-årige supermellemvægter mener ikke, det var et tilbageslag at blive stoppet af Froch.

- Det er mærkeligt, men det føles ikke som et tilbageslag. Det var jo ikke det gennembrud, jeg havde håbet på. Jeg blev ikke verdensmester. Men vi skrev historie, og jeg spillede min rolle, sagde den slagne fighter.

Mikkel Kessler boksede mod Carl Froch tilbage i maj 2013. De gik alle 12 omgange, men Mikkel Kessler tabte knebent på point. Mikkel har vinder-planen klar, hvis det bliver til et tredje opgør mellem de to fightere. Foto: Jacob Ehrbahn Sport og Spil Sådan slår JEG Froch

Igen natten til søndag er der topboksning på tv, hele to VM-kampe fra Barclays Center i Brooklyn i New York.

Først skal den talentfulde amerikanske letmellemvægter Demetrius Andrade (20-0, 13 KO) forsvare sin WBO-titel i letmellemvægt mod engelske Brian Rose (25-1-1, 7 KO). Sidstnævnte er ligesom Carl Froch i stald hos storpromotoren Eddie Hearn.

Derefter skal den russiske letweltervægter Ruslan Provodnikov (23-2, 16 KO) i stævnets hovedkamp forsvare sin WBO-titel mod den ubesejrede amerikaner Chris Algieri (19-0, 8 KO). TV3Sport1 sender fra klokken 04.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer