Så blev bokseprinsessen irriteret

Det svenske stortalent Klara Svensson uddeler verbale øretæver før sin første VM-kamp, som bokses i Tap1 i København

Klara Svensson regner stærkt med at lukke munden på sin kommende tyske modstander, når de står ansigt til ansigt i København 13. september. (Foto: Team Sauerland)
Klara Svensson regner stærkt med at lukke munden på sin kommende tyske modstander, når de står ansigt til ansigt i København 13. september. (Foto: Team Sauerland)

Den svenske boksestjerne Klara Svensson (13-0, 5 KO) skal ud i sin klart sværeste opgave som professionel, når hun ved Nordic Fight Night lørdag den 13. september i Tap1 i København bokser om det midlertidige VM-bælte (interim) i WBC-regi.

Modstanderen er tyske Marie Riederer (15-1-1, 10 KO).

At der er tale om en VM-kamp ses klart på retorikken. Riederer har udtalt, at Klara Svensson mangler power i sine slag, og det vil Svensson ikke have siddende på sig.

- Maries ord vidner om, at hun måske ikke har sat sig så godt ind i, hvordan jeg er som bokser, lyder svaret fra Svensson.

Se også: Svensk bokseprinsesse viste sig frem i Albertslund

- Marie skal passe på med, hvad hun siger, for den slags ord motiverer mig, mere end hun aner. Jeg tænkte: Okay, de ord kommer hun til at fortryde, lyder det fra den 26-årige svensker.

Trods Riederers ord og hendes fornemme KO-rate - og på trods af, at Svensson ikke har været i ringen i 10 måneder - er den svenske bokser favorit.

'The Swedish Princess' er nummer 7 på boxrec's uafhængige verdensrangliste, hvor Riederer er nummer 16. Derudover har Klara Svensson en fornem amatørkarriere bag sig med blandt andre en VM-sølvmedalje og to VM-bronzemedaljer.

Også Torben Keller, Abdul Khattab og Micki Nielsen er blandt fighterne på plakaten den 13. september, ligesom både svenske Erik Skoglund og norske Cecilia Brækhus skal ud i titelkampe.

Se også: Torben Keller møder ubesejret KO-bokser

Se også: Boksebabe kan skrive historie i Danmark

0 kommentarer
Vis kommentarer