Av, av, av: Professionel bokser banker Ekstra Bladet-journalist i gulvet

Hvad sker der, når en journalist tager kampen op mod en professionel bokser? Få svaret her

Gæt selv, hvem der er bokser, og hvem der er journalist. Video: Oliva Loftlund / Redigering: Martin Lorentsen

Selvom der er ikke er længe til lørdagens kamp med georgiske Guram Kurtanidze, fik Ekstra Bladets udsendte reporter alligevel at føle, hvad det vil sige at udfordre en professionel bokser. Han trak nemlig i handskerne for at give boksehåbet Allan Mahfoud en på kæben.

Inden kampen gav Allan Mahfoud råd om, at den 1.94 meter høje journalist skulle udnytte sin lange rækkevidde. Noget, der tydeligvis gik i glemmebogen, da klokken ringede runden i gang.

Den uprøvede bokse-journalist var nemlig ivrig efter at få 25-årige Mahfoud ud i tovene, hvilket da også lykkedes. Dog ikke med den forventede effekt.

Mahfoud var heldig at få et hug ind i mellemgulvet på udfordreren, der blev sendt mod jorden. Slaget blev hurtigt rystet af, og runden gik tiden ud.

Allan Mahfoud vandt på point.

Mikkel Kessler vender tilbage til bokseringen, når han lørdag den 22. september er den bærende ekspert for Viaplay under braget mellem Anthony Joshua og Alexander Povetkin. Foto: Niels Meilvang/Ritzau Scanpix Sport og Spil Mikkel Kessler: - Jeg ville lave en Muhammad Ali

- Det var første gang Patrick blev slået ud (mod John Ryder, red.). Sådan er sporten. Ellers havde det ikke været boksning. Du risikerer at blive slået ud noget så eftertrykkeligt. Sådan er det. Men det er ikke ensbetydende med, du er dømt ude. Folk sagde: 'Ej, det var så forfærdeligt', 'Jeg græd næsten, da jeg så det'. Men sådan er jeg ikke selv. Det er en del af sporten, og Patrick har jo også selv slået folk ud, lyder det fra Jan Nielsen, der ikke tog det så tungt, da sønnen Patrick Nielsen led sit første knockout-nederlag i karrieren i London. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Patrick Nielsens far: Måske har jeg været for hård - måske var det en stor fejl

Sport og Spil Den kommede brudgom: Sådan blev Mikkel til Viking Warrior

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere