Annonce:
Annonce:

Bankede legenden i vildt brag: Nu kan kometen tjene milliarder!

Den nye sværvægtskonge Anthony Joshua kan i fremtiden tjene penge, som ingen anden bokser i historien. Hans promotor lover milliarder, hvis kampene bokses uden for Storbritannien

Annonce:
Følg Boksning

Da den 27-årige sværvægtskomet Anthony Joshua uppercuttede sig til VM-bælterne i IBF-, WBA- og IBO-regi i sejren over legenden Wladimir Klitschko, indkasserede den unge brite 15 millioner pund. Eller hvad der svarer til cirka 132 millioner kroner.

Men den unge sværvægtskonge kan inden længe se frem til endnu større sejrschecks. Det afslører hans promotor Eddie Hearn.

Hearn er klar til at gøre sin 198 centimeter høje og 113 kilo tunge stjerne til historiens bedst betalte bokser. Det fortæller han ifølge The Sun.

Hvis det skal ske, vil det betyde, at Joshua skal tjene mere end 5,35 milliarder kroner. For det er summen, Floyd 'Money' Mayweather nåede at tjene i sin aktive karriere.

- Mayweather tjente ikke nødvendigvis penge globalt, det var mest amerikanske pay-per-view penge, forklarer Eddie Hearn.

Annonce:

- Han tjente så mange penge på pay-per-view, så han var vel en global succes, men han tog aldrig rigtigt til andre markeder og kæmpede der. Det er noget vi vil gøre, og noget han (Anthony Joshua) har lyst til at gøre.

Og skal man tro Hearn, er det mere end muligt at gøre Joshua til den bedst betalte bokser i historien. Promotoren har regnet lidt på sagerne og mener, at hans tunge diamant kan tjene op mod ni milliarder kroner. Ja, du hørte rigtig.

440 millioner per kamp
Hearns milliardregnestykke skal realiseres ved, at Joshua i fremtiden bokser sine kampe i både USA og Kina, hvor der ofte kommer ekstra nuller på i de store kampe, og det er her, at Hearn planlægger at tage IBF, WBA og IBO sværvægtsmesteren Joshua til.

- Hvis man bliver nødt til at bokse et obligatorisk forsvar imod en som Pulev, så er det ikke noget, der har noget appel i Storbritannien, og det er kampe som den, du tager med til Kina, USA eller Mellemøsten, uddyber promotoren.

Annonce:

Hearn har stor respekt for de mange penge, Mayweather nåede at skrabe til sig, mens han stadig havde handsker på. Alligevel finder han det langt fra urealistisk, at hans egen bokser laver flere milliarder på sigt.

- Mayweather er et fænomen, når det handler om at tjene penge. Alt hans milliardær-halløj - det er mange penge. Men hvis Joshua bokser pay-per-view i America, Kina og Storbritannien, så kan vi tale om 30, 40 eller 50 millioner pund per kamp - og Joshua kan have 20 kampe tilbage i karrieren, siger Hearn ifølge The Sun.

Det betyder altså, at Joshua i alt, inden karrieren er omme, kan tjene op mod ni milliarder kroner. Men så skal sværvægtskonge også tjene 50 millioner pund (440 millioner kroner) de næste 20 kampe.

En ydmyg mester

Mesteren selv tager den indtil videre med ro og accepterer, at han nok aldrig vil blive sat op blandt legender som Muhammed Ali eller George Foreman.

- Kan I se det for jer - Ali, Foreman, Holmes, Joshua? Næppe, men så længe jeg er glad, så er det det vigtigste. Jeg er ikke perfekt, men hvad jeg gør, gør jeg godt.

Annonce:

- Jeg vil fortsætte med at forbedre mig, og hvis det er godt nok til, at jeg kan klare mig i boksningens verden, så er jeg tilfreds. Jeg ved, at jeg kan blive bedre, afslutter Anthony Joshua.

Danmarks egen bokse-darling, Mikkel Kessler, har fornyligt annonceret sit comeback, en beslutning, der kan blive katastrofal: Skrupskør idé: Kessler kan blive til grin mod Patrick

Efter sejren i lørdags havde verdensmesteren et lille mellemværende, der skulle klares: Tjente 132 mio: Det første han brugte pengene på, vil overraske dig

Eventyret om The Viking Warrior starter med en dreng med et sjældent stort fighter-instinkt: Læs Hele Kesslers historie: Begyndelsen  her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: