Annonce:
Annonce:

Bekræfter detaljer om 'Jordens største sportsbegivenhed'

Tyson Fury har meldt tidspunkt og sted ud for boksebraget mod Anthony Joshua

Det bliver i Saudi-Arabien, at Anthony Joshua og Tyson Fury skal mødes. Det sker 14. august. Foto: Andrew Coulridge og Steve Marcus/Reuters/Ritzau Scanpix
Det bliver i Saudi-Arabien, at Anthony Joshua og Tyson Fury skal mødes. Det sker 14. august. Foto: Andrew Coulridge og Steve Marcus/Reuters/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Boksning

Siden sværvægtsbraget mellem Tyson Fury og Anthony Joshua blev bekræftet i marts har parterne arbejdet på at finde både tid og sted for årtiets største boksekamp.

Det er så faldet på plads nu. Det bekræfter Fury på sin Instagram-profil, hvor han afslører, at han lige har haft den saudiske prins Khalid bin Salman Al Saud i røret:

'Kæmpe annoncering: Fury vs. Joshua bliver 14. august i Saudi-Arabien. Verdens største sportsbegivenhed, alles øjne hviler på,' skriver Fury og kommer lige med et par guldkorn i den medfølgende selfie-video:

- Jeg kan ikke vente - jeg gentager - jeg kan ikke vente med at smadre Anthony Joshua på alletiders største scene.

- Det her bliver den største sportsbegivenhed, der nogensinde har fundet sted på Jorden. Gå ikke glip af den.

Ud over at være en kamp om den største sportslige ære i sværvægt med samling af VM-bælterne fra WBA (Super), IBF, WBO, IBO og WBC, så kan opgøret i Saudi-Arabiens hovedstad, Riyadh, ikke undgå at blive en økonomisk lukrativ affære for begge boksere.

En vurdering er, at begge boksere kan tjene i omegnen af en milliard kroner på begivenheden, og der er også en rematch-option i kontrakten, så der stort set er garanti for to kampe.

Tyson Fury er ubesejret i sine 31 kampe, hvor han har vundet de 30 (21 KO) og bokset en enkelt uafgjort. Anthony Joshua har en næsten lige så imponerende rekordliste.

I sine 25 kampe har han vundet de 24 (22 KO) og blot tabt en enkelt - det var til amerikansk/mexicanske Andy Ruiz, der overraskende sendte den dengang ubesejrede mester i gulvet i 2019.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: