Beskidt verdensmester vinder på kontroversiel knockout

Amerikaneren sendte sin russiske modstander hjem med uforrettet sag, da en serie hårde slag til mellemgulvet fik dommeren til at stoppe kampen. Se videoen her

Lørdag nat dansk tid boksede Andre Ward imod Sergey Kovalev i en letsværvægts-revanchekamp, hvor der var hele tre bælter på spil.

I den første kamp tilbage i november blev amerikaneren sendt i gulvet i anden runde, men vandt efterfølgende kampen på point. Det fandt mange kontroversielt.

Andre Ward er fortsat ubesejret, efter han sendte Kovalev til tælling lørdag nat Foto: John Locher/AP
Andre Ward er fortsat ubesejret, efter han sendte Kovalev til tælling lørdag nat Foto: John Locher/AP

Kovalev kom bedst fra start imod den ubesejrede verdensmester, men Ward pressede på, og udfordreren begyndte at se træt ud.

En højre hånd i den ottende omgang fik russerens ben til at gynge, det blev begyndelsen på enden.

Se videoen øverst i artiklen

Det var en tæt kamp, hvor Ward ifølge CBSsport på dommernes scorekort havde vundet tre runder og tabt de fire andre, før de gik ind i den ottende omgang, men som i den første kamp begyndte Kovalev at se træt ud, imens amerikaneren bare kørte på.

Slagene haglede ned over Kovalev, der blev fanget i det neutrale hjørne, og efter en serie tunge slag til maven var det slut.

Det var en tæt kamp, hvor Kovalev før den tekniske knockout var foran Foto: John Locher/AP
Det var en tæt kamp, hvor Kovalev før den tekniske knockout var foran Foto: John Locher/AP

Uret viste 2:29, da russeren måtte sætte sig rebene, og kampleder Tony Weeks stoppede kampen. En beslutning, der vækkede ærgrelse hos Kovalev, der efter kampen udtalte, at han godt kunne have fortsat, og han krævede øjeblikkeligt endnu en revanche.

’Son of God’ bliver amerikaneren kaldt – ’Son of Judges’ kalder Kovalev ham.

Andre Ward har tidligere vundet guld ved De Olympiske Lege i 2004, og han har ikke tabt en kamp, siden han var 12 år gammel, men de fleste danskere husker ham nok bedst for kampen i Super Six-turneringen, hvor han boksede imod Mikkel Kessler.

I 2009 tabte Kessler til netop Ward - nu håber danskeren på en rematch Foto: Jeff Chiu/AP
I 2009 tabte Kessler til netop Ward - nu håber danskeren på en rematch Foto: Jeff Chiu/AP

Kampen tabte danskeren, da dommeren stoppede kampen på grund af en øjeskade, som Ward havde tilføjet ham, da han i en infight stangede Kessler en skalle.

Mikkel Kessler er hele landets bokse-darling, og nu er han tilbage: Mikkel Kessler her fra en kamp mod Carl Froch, der er gået på pension. vejen til et VM-bælte i supermellemvægt er ikke lang for den 38-årige dansker. Foto: Jacob Ehrbahn Boksning Ligner et konge-comeback: Her er Kesslers vej til VM-tronen

Mikkel og hans promoter vil gerne have Ward til København: Kessler skal tilbage i ringen, og hans comeback skal blandt andet indeholde revanche-dyst med Andre Ward. Foto: Jakob Jørgensen Boksning Vil møde rivalen: Her er den store Kessler-plan

Få hele Mikkel Kesslers ekstraordinære historie - både den karrieremæssige og den helt private: Sport og Spil Den kommede brudgom: Sådan blev Mikkel til Viking Warrior

38 kommentarer
Vis kommentarer