Annonce:
Annonce:

Bitter rival angriber dansker: 'Det er at snyde sporten - en skam'

- Når man finder ud af, at han har været dopet, bør der gøres noget ved det, siger Isaac Lowe, som drømmer om en EM-kamp i kølvandet på kokainsagen

Annonce:
Følg Boksning

Allerede efter deres dramatiske opgør om EM-titlen i Aarhus i marts, som blev afbrudt og erklæret ’teknisk uafgjort’ efter en skalle, forlangte britiske Isaac Lowe en ny kamp om EM-titlen mod danske Dennis Ceylan.

SE DET DRAMATISKE ØJEBLIK I TOPPEN AF ARTIKLEN

Nu øjner han en ny chance for en titelkamp, efter at det er kommet frem, at danskeren – uden for konkurrence – siden blev testet positiv for kokain.

- Jeg vil klage til forbundet (EBU), selvfølgelig, for jeg fortjener en ny chance for at bokse om titlen, siger han til World Boxing News.

Og det nøjes han bestemt ikke med. Tværtimod følger en længere – og ind i mellem stærkt fordømmende - talestrøm fra briten.

Annonce:

- Det er bare en af de sager, ikke? De fleste boksere og atleter gør det. Det er, som det er. Men jeg synes, det er hårdt for mig selv og andre boksere, der gør alt efter bogen og skal op til en stor kamp, som den vi skulle bokse, siger han.

- Jeg tager over til hans hjemmebane til mit livs største kamp, og nu bliver det så afsløret, at han har været dopet. Det er at snyde sporten, og det er en skam.

- Jeg var ved at få overtaget i kampen, før den blev taget væk fra mig, men når man så finder ud af, at han har været dopet, bør der gøres noget ved det, siger Isaac Lowe, der tilsyneladende ikke lader sig distrahere af, at testen er taget i perioden efter deres EM-kamp.

- Jeg har ondt af ham, men det er jo hans egen fejl. Han burde have vidst bedre, især når han er europamester.

Annonce:

- Grunden til, at Ceylan skulle have mistet sit bælte (frem for frivilligt at opgive det, red.), er, at han vidste, hvad han gjorde. Jeg siger ikke, at han skal have karantæne, for alle begår fejl, men han var jo ikke inde i en depression, som Tyson Fury for eksempel var det, siger han med adresse til den britiske sværvægter, der fik karantæne for sit misbrug.

Dennis Ceylan er ikke blevet idømt karantæne af hverken det danske eller andre bokseforbund, så indtil videre er det fortsat planen, at han den 15. juli bokser på Wembley mod Kid Galahad ved et stævne, hvor Chris Eubank Jr mod Arthur Abraham er hovedkampen.

MEGA DRAMA: Lowe nikker Ceylan en SKALLE - se afslutningen på EM-titelkampen I TOPPEN AF ARTIKLEN

Bokse-bombe: Dansk topbokser testet positiv for kokain

Efter kokain-bombe: Derfor slipper han for karantæne

Bakker op om kokain-bokser efter hård samtale

Truer dansk bokser efter skalle-drama: Er han en forskrækket kvinde?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: