Bluffede Kessler? Sauerland åbner op for drømmekamp

En kamp mod Andrew Ward lurer i horisonten, hvis man skal tro dansk avis

Mikkel Kessler kan være på vej tilbage i bokseringen (Foto: Thomas Sjørup)
Mikkel Kessler kan være på vej tilbage i bokseringen (Foto: Thomas Sjørup)

Mikkel Kessler fortalte i søndags i et stort interview med Ekstra Bladet, at han lagde boksehandskerne på hylden og indstillede karrieren.

Begrundelsen var, at motivationen var væk og kroppen slidt.

Men det ser nu ud til at være et stort blufnummer.

For den danske viking har måske alligevel en kamp eller to tilbage i handskerne.

Kalle Sauerland (t.h.) fører ifølge Ekstra Bladets oplysninger hemmelige forhandlinger med Ward-lejren. Med på turen til Los Angeles har han TV3 Sports topchef Peter Nørrelund (Foto: Thomas Sjørup). Boksning Kæmper for Kessler-Ward: Tys-tys-møder i L.A.

I hvert fald hvis man skal tro BT, der hertil aften skriver, at Kessler er blevet tilbudt en kamp, han ikke kan sige nej til.

Avisen citere således Kesslers promotor Kalle Sauerland for at sige, at en kamp mod Kesslers overmand fra 2009 Andrew Ward er indenfor rækkevidde.

- Jeg føler mig ret sikker på, at vi kan overtale Ward til kampen. Det har været en lang proces, og han har skiftet promotor, men vi har aldrig været så tæt på, som vi er nu. Og nu er det op til Kessler, lyder fra Kalle Sauerland, skriver avisen.

Så gode venner var de engang. I dag er der ikke mange varme følelser mellem Mogens Palle (t.v.) og Mikkel Kessler (Foto: Thomas Sjørup). Boksning Mogens Palle sviner Kessler: Varm luft!

Ward er netop en af de modstandere, Kessler ved sit 'karrierestop' fortalte, kunne få ham tilbage i ringen.

I fredags fortalte han således til Ekstra Bladet:

- Der har ikke været noget, jeg hellere ville, end at få lov til at revanchere mit nederlag til Andre Ward. Den kamp eller en ’tredje og afgørende’ kamp mod Carl Froch ville have kunnet motivere mig på den rette måde, men af forskellige årsager har ingen af de to boksere lyst til at møde mig.

Gigt og flækkede knogler er hverdag for Mikkel Kessler, der nu smider handskerne i ringside. Træning og sparring op til de store kampe har været hårdest, erkender den 35-årige bokser. (Foto: Linda Johansen) Sport og Spil En slidt 35-årig

- Er du definitiv, når du her annoncerer dit karrierestop eller får vi dig at se igen, hvis muligheden for Froch eller Ward dukker op om et år eller to?

- Jeg er altid i en ordentlig træningstilstand. Det vil jeg fortsætte med at være, for det er en kæmpe del af mit liv, men som sagerne har udviklet sig, er jeg fra dags dato at regne som pensioneret i boksemæssig forstand.

- Kommer Sauerland med Froch eller Ward, så er det en ny situation, som jeg naturligvis vil overveje, siger Mikkel Kessler.

0 kommentarer
Vis kommentarer