Bokse-præsident afviser doping-anklage mod Micki

- Dopingtesten af Micki Nielsen blev foretaget på et laboratorium, der er suspenderet af WADA, siger Dansk Professionelt Bokse-Forbunds præsident, Jesper D. Jensen

Micki Nielsen blev anklaget for doping, men boksepræsident Jesper D. Jensen afviser anklagen, fordi testen er foretaget på et laboratorium, der ikke er WADA-godkendt. Foto: Jakob Jørgensen.
Micki Nielsen blev anklaget for doping, men boksepræsident Jesper D. Jensen afviser anklagen, fordi testen er foretaget på et laboratorium, der ikke er WADA-godkendt. Foto: Jakob Jørgensen.

STRUER (Ekstra Bladet): Har Micki Nielsen, lillebror til Patrick Nielsen, taget steroider?

Sådan lød anklagen torsdag, da BT skrev historien med henvisning til promotorvirksomheden Golden Gloves, der lagde den opsigtsvækkende historie på promotorvirksomhedens hjemmeside.

Her lå den i få timer. Siden blev den fjernet.

I Danmark har Dansk Professionelt Bokse-Forbund intet hørt til den voldsomme anklage, men præsident Jesper D. Jensen har undersøgt sagen og været i dialog med Anti Doping Danmark for at komme til bunds i sagen.

- Vi har erfaret, at dopingtesten i Sydafrika er foregået på et laboratorium, der ikke er godkendt af WADA.

- Alle dopingtests skal foretages på WADA-godkendte laboratorier. Derfor afventer vi lige nu udviklingen. Men det er besynderligt, at vi som forbund intet har hørt til sagen. Vi er i løbende kontakt med Anti Doping Danmark, der heller intet har hørt fra sydafrikanerne, siger Jesper D. Jensen til Ekstra Bladet.

- Mener du det er en sag, der er blæst op fra sydafrikanernes side?

- Sådan virker det. Specielt når testen er foretaget et sted, der ikke er godkendt af WADA, pointerer boksepræsidenten.

Den positive dopingprøve skulle ifølge Golden Gloves være sket i forbindelse med en test, da Micki Nielsen havde besejret promotorvirksomhedens egen bokser, Johnny Müller.

Promotor Nisse Sauerland ønsker ikke at udtale sig om sagen, men han er dybt forundret over anklagen fra sydafrikanerne dukker op syv måneder efter super 4-turneringen i Sydafrika.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Micki Nielsen, der befinder sig i Struer, men endnu ikke er dukket op i hallen, hvor hans bror, Patrick Nielsen skal bokse senere lørdag aften.

Se også: Patricks fremtidsplaner: Jeg skal redde unge kriminelle

Se også: Patrick inden lørdagens comeback: Giv mig nu et stort navn

Se også: Mor skal ud og slås: 'Min største styrke er, at jeg slår hårdt'

Se også: Mor skal ud og slås: 'Min største styrke er, at jeg slår hårdt' Se også: Mystisk dopinganklage mod dansk topbokser

Kampene fra boksestævnet i Struer kan ses på Viaplay, eller du kan følge med live på ekstrabladet.dk

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere