Annonce:
Annonce:

Bokse-Sarah: Hun skal nok overveje at stoppe med at bokse

Efter Sarah Mahfouds debutsejr til Fight Night-stævnet lørdag aften, har der været kritik af Mogens Palle for valget af modstander til debutanten. Sarah Mahfoud har dog fuldstændig tillid til sin rutinerede promotor

TV: Se Sarah Mahfouds groteske lyn-knockout her
Annonce:
Følg Boksning

Først vandt hun Vild med dans, og i lørdags hev hun så sejren i land i sin første kamp som professionel bokser. Det blev dog en ganske kort fornøjelse for Sarah Mahfoud, da hun allerede i første omgang besejrede sin modstander. Og modstanderen, tjekkiske Petra Podraska, har fyldt en del i kampens nedtakt, hvor der er sat et stort spørgsmålstegn ved tjekkens niveau. Promotor og bagmand bag Danish Fight Night Galla, Mogens Palle, har dog heller ikke kunnet se sig fri for kritik efter tjekkens sløve indsats.

Sarah Mahfoud har dog stor tiltro til manden, der har sat gang i hendes professionelle karriere.

- Mogens han ved, hvad han laver. Det er ikke mig, der bestemmer, hvem jeg møder, det er ham. Så dem jeg får igennem ham, det er dem, jeg tager. Så er jeg sikker på, at Mogens har helt styr på, hvad han laver, siger hun til Ekstra Bladet.

Annonce:

Kritikken af Palle har ellers været skarp efter stævnet. Ekspertkommentator og boksetræner Brian Mathiasen har kaldt kampen et mismatch, og promotor Allan Vester mener, at Palle er med til at ødelægge den professionelle boksning i Danmark, når han matcher Sarah Mahfoud med en bokser på så ringe et niveau.

Læs også: Ekspert efter lyn-knockout: Hun hører ikke til i en boksering

Læs også: Massiv kritik efter Vild med dans-Sarahs debut: Palle ødelægger boksningen

Petra Podraska har bokset fire kampe som professionel. Hun har lige så mange nederlag. Foto: Ole Steen
Petra Podraska har bokset fire kampe som professionel. Hun har lige så mange nederlag. Foto: Ole Steen

Sarah Mahfoud erkender da også, at det ikke var et lysende boksetalent, hun stod over for i ringen.

- Hun har jo tabt sine kampe, har jeg kunnet læse, så hun har nok ikke lige været den bedste. Hun skulle måske overveje at stoppe med at bokse, for det er hun ikke særlig god til.

Annonce:

Vild med dans-vinderen har svært ved at vurdere sin modstanders niveau, fordi det gik så stærkt. Der tegner sig dog et mønster omkring Petra Podraskas evner i en boksering, hvis man går hendes kampe efter i sømmene. På Youtube findes to af tjekkens kampe, hvor hun i begge opgør ligner en skræmt mus. Begge kampe sluttede allerede i første omgang, ligesom det var tilfældet mod Sarah Mahfoud. I hendes anden professionelle kamp mod tyskeren Steffi Schünke bliver hun endda slået helt ud af ringen.

Mogens Palle i voldsomt modangreb: Hvad fanden ved han om boksning?

Massiv kritik efter Vild med dans-Sarahs debut: Palle ødelægger boksningen

TV: Kom helt tæt på Sarah Mahfoud i træningslokalet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: