Bokse-stjerne i voldsom trafikulykke: Kastet ud af Ferrari

IBF- og IBC-verdensmesteren i Weltervægt, Errol Spence Jr., har torsdag været involveret i en massiv trafikulykke og er nu i intensiv behandling

Erroll Spence Jr.  var i aktion så sent som i slutningen af september, hvor han sikrede sig VM-bæltet i to forbund i Weltervægt. Foto: Jayne Kamin-Oncea/Ritzau Scanpix
Erroll Spence Jr. var i aktion så sent som i slutningen af september, hvor han sikrede sig VM-bæltet i to forbund i Weltervægt. Foto: Jayne Kamin-Oncea/Ritzau Scanpix

Tidligt torsdag morgen gik det helt galt i Dallas.

Den amerikanske boksestjerne Errol Spence Jr. kom kørende i høj fart langs Riverfront Boulevard, da han i en solo-ulykke mistede herredømmet over sin Ferrari.

Hernæst slog bilen flere kolbøtter, hvilket førte til, at den 29-årige verdensmester blev kastet ud af køretøjet, da han ikke bar sele.

Sådan lyder forklaringen fra de amerikanske myndigheder, men politiet bebuder, at der fortsat er igangværende undersøgelser. Det skriver engelske The Guardian blandt flere medier.

Ulykken havde alvorlige følger for Spence Jr., der blev transporteret direkte på hospitalet til behandling.

Denne foregår på intensiv afdeling, hvor prognoserne for overlevelse heldigvis er gode for den tidligere OL-deltager. Det fremgår af en udtalelse fra Spences promotor, Premier Boxing Champion, til Associated Press.

- Hans skader er ikke livstrtuende. Hans forældre er ved ham på hospitalet, lyder en kortfattet meddelelse fra Tim Smith, der er talsmand for Premier Boxing Champion.

Errol Spence Jr.var i kamp så sent som i slutningen af september, hvor han sikrede sig VM-bæltet i de to forbund IBF og IBC. Det skete efter en gyser-fight mod Shawn Porter i Staples Center, Los Angeles.

Kampen, der blev afgjort efter split decision, var imødeset med kæmpe forventninger og beskrevet som en af de største boksekampe i 2019.

HUSK du kan se Danish Fight Night lørdag aften i Hillerød her på Ekstra Bladet