Annonce:
Annonce:

Boksebraget: SÅ meget tjener Rudy

Sauerland stikker Rudy Markussen en mio. kroner for decemberbraget mod Patrick Nielsen

Rudy Markussen har god grund til at række armene i vejret - han får nemlig en regulær formue for at møde Patrick Nielsen om et halvt års tid (Foto: Claus Bonnerup).
Rudy Markussen har god grund til at række armene i vejret - han får nemlig en regulær formue for at møde Patrick Nielsen om et halvt års tid (Foto: Claus Bonnerup).
Annonce:
Følg Boksning

Han er 37 år gammel og har ikke bokset en kamp i omkring 30 måneder. Alligevel kan Rudy Markussen se frem til en af de største lønningsdage i dansk profboksnings historie – fraregnet Mikkel Kessler og Brian Nielsens multimillionkampe, naturligvis – når han senere på året går i ringen i et regulært danskerbrag mod Patrick Nielsen.

Markussen har skrevet en kontrakt på to kampe med tyske Team Sauerland. Den første er en såkaldt tune-up-kamp i september, der skal sørge for, at eventuel ringrust bliver banket af forud for selve braget, der formentlig skal bokses i december.

Se Patrick Nielsen og Rudy Markussen mundhugges på et pressemøde i april:

Annonce:

Der har været nævnt beløb på en Markussen-check pålydende alt mellem 400.000 kroner og 750.000, men rigeligt med is i maven har faktisk sikret hardhitteren en endnu større payday, idet Ekstra Bladet erfarer, at Sauerland må slippe en rund million alene til Rudy for at få mange danske boksefans’ hedeste drøm til at gå i opfyldelse.

Markussen har skrevet under på Patrick-kamp

- Jeg har aftalt med Sauerland, at vi ikke nævner konkrete beløb, men kan dog bekræfte, at der er rigtig gode penge i kampen for mig og formentlig også for Patrick Nielsen, siger Rudy Markussen, der at dømme efter hoveddelen af tilkendegivelserne på diverse internetfora er danskernes favorit mod Patrick Nielsen – såvel den sportslige favorit i selve kampen som den, størstedelen af de danske boksefans rent faktisk holder med.

Bokse-ekspert: Fantastisk med 'fucking-kylling'-stunt

- Jeg får så mange positive tilkendegivelser fra folk, der håber, jeg giver Patrick en på bøtten. Folk er trætte af den måde, han fører sig frem på, men Patrick har åbenbart ikke fattet, at vi er i Danmark og ikke i USA, siger Rudy Markussen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: