Boksegigant slår fast: Næste kamp er min sidste

Selvom hans promotor tror, han bokser en kamp mere, siger Manny Pacquiao selv, at det er slut efter hans kamp mod Timothy Bradley 9. april

Manny Pacquiao og træner Fredie Roach har kun én kamp tilbage som makkerpar i bokseringen. (Foto: AP)
Manny Pacquiao og træner Fredie Roach har kun én kamp tilbage som makkerpar i bokseringen. (Foto: AP)

Manny Pacquiaos promotor, Bob Arum, vil ikke sælge bokserens kommende kamp mod Timothy Bradley som den sidste i karrieren. Men det vil Pacquiao gerne selv.

- Jeg vil ikke stemple den som hans sidste kamp. Det kan meget vel være hans sidste, men jeg vil ikke male mig selv op i et hjørne og sælge den som hans sidste kamp. Hvis han beslutter at bokse en mere, ville jeg ligne en idiot. Jeg er ikke sikker på, det er hans sidste, selvom han har sagt det til mig, sagde Arum for nylig til maxim.com.

Se også: Bokselegende møder gammel fjende

Men den 37-årige bokselegende siger nu selv ifølge Sky Sports, at kampen den 9. april i MGM Grand i Las Vegas bliver den sidste.

- Jeg trækker mig tilbage fra boksning for at koncentrere mig om min politiske karriere. Kampen mod Bradley bliver min sidste, siger Pacquaio.

Der har været stærke forlydender om, at man ville forsøge at lokke Floyd Mayweather ud af sin boksepension til en rematch senere på året. Det afviser Pacquiao dog kategorisk.

- Det har jeg ikke sagt noget om. Ingen har spurgt mig om det. Jeg trækker mig tilbage efter min kamp 9. april, siger filippineren, der har vundet VM-titler i otte forskellige vægtklasser og blev valgt til 00'ernes bedste bokser.

Siden Pacquiao i 2012 tabte på en voldsom knockout mod sin evige rival, Juan Manuel Marquez, har mange landsmænd og boksefans haft en mistanke om, at Pacquiaos politiske karriere har taget for meget fokus væk fra hans boksning.

Se også: Chok: Årtiets bedste bokser knockoutet

Det har Pacquiao aldrig selv ment, at den gjorde.

Manny Pacquiao sidder i Filippinernes kongres, og han spås en god chance for en dag at vinde præsidentembedet. I Filippinerne kan man dog først vælges til præsident, når man er mindst 40 år gammel.

Se også: Professor til EB: Pacquiao kan blive præsident

7 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere