Boksesensation: Marco Huck knockoutet

Marco Huck skulle slå sit navn fast i USA - den tyske verdensmester blev dog slået halvvejs ud af ringen

Marco Huck (t.v.) blev højst overraskende stoppet, da han boksede sin første kamp i USA. (Arkivfoto: AP)
Marco Huck (t.v.) blev højst overraskende stoppet, da han boksede sin første kamp i USA. (Arkivfoto: AP)

Efter at have regeret som WBO-verdensmester i cruiservægt siden 2009 mødte tyske Marco Huck fredag aften i Prudential Center i New Jersey sin overmand i en af året største overraskelser på boksescenen.

For ikke alene mødte den brølstærke tysker sin overmand, han blev også slået ned og stoppet på grummeste vis, da han gik i ringen med den ubesejrede polak Krzysztof Glowacki.

Huck var kommet for at erobre USA, som så mange europæiske boksere før ham, og han førte også på point sent i kampen, efter at han havde haft Glowacki i gulvet i 6. omgang med et kæmpe venstre sving.

Glowacki kom med nød og næppe på benene, da kamplederen havde talt til otte, og overlevede derefter på usikre ben et stormvejr fra verdensmesteren.

Se også: Eksplosiv boksekamp på plads

Fra første klokke blev der uddelt seriøse kindheste, som altid i Hucks kampe, og tyskeren var allerede i 1. omgang selv rystet efter en hård træffer.

Glowacki (25-0, 16 KO) var nær blevet stoppet igen i 10. omgang af det underholdende opgør, og Huck lod til at have fuld kontrol over begivenhederne, da kampen i 11. omgang sluttede pludseligt og på brutal vis.

Huck (38-3-1, 26 KO) gik ind i en venstre-højre-kombination og fløj baglæns ind i et ringhjørne. Det var første gang, Huck havde været i kanvassen i karrieren, og han evnede ikke at finde sig selv i den situation. Tyskeren overlevede ganske bist tællingen, kun for få øjeblikke senere at blive slået halvvejs ud gennem tovene og blive stoppet af kamplederen.

Huck brød for et år siden med sin mangeårige promotor Team Sauerland, og med træner Ulli Wegner, hvilket storpromotoren ikke var sene til at påpege på Twitter ...

41 kommentarer
Vis kommentarer