Annonce:
Annonce:

Boksestjerne fortryder: Jeg har knaldet 500 kvinder

Tyson Fury viser sig igen som en af de mest åbenhjertige boksere, der findes

Annonce:
Følg Boksning

Mens Tyson Fury træner på livet løs til sin boksekarrieres største aften - kampen mod selve sværvægtskongen Vladimir Klitschko, hvor den ubesejrede englænder løber en stor risiko for at ende på ryggen - er han tilsyneladende også gået i gang med noget seriøs selvransagelse.

Den altid åbenmundede og kradsbørstige Manchester-bokser fortæller således, at han har begået mere eller mindre alle syv dødssynder - selvom han ikke betragter sig selv som en religiøs person.

Klitschko om Fury: Han er skør i hovedet

At han starter sine bekendelser med at indrømme, at han er en løgner, trækker en anelse fra:

- Jeg er en løgner, utro, siger Fury til boxingnewsonline.

Annonce:

- Jeg er en stolt, forfængelig person. Alt, hvad der er dårligt, gør jeg, eller har jeg gjort. Vi laver alle fejl, ikke sandt? siger Fury, der dog kun fortryder én ting.

- Det eneste, jeg har fortrudt, var at jeg havde sex før ægteskabet. Hvis jeg kunne gøre det om, så ville mit liv være praktisk taget perfekt. Jeg fortryder alt det snavs, man gør med folk.

- Jeg må have haft sex med 500 kvinder, eller mere, jeg ved det ikke, jeg er holdt op med at tælle. Men det er ren fordærv og ulykke. Når jeg kigger tilbage på det, er det slet og ret afskyvækkende.

Se Fury stoppe sin seneste modstander her:

- Jeg er ikke en religiøs person, men jeg vil gerne hjælpe folk og gøre gode ting. Jeg vil stoppe med alt det slemme, siger den 27-årige bokser, som derefter fortæller om, hvor meget han nyder at bruge tid med sine to børn i stedet for at drikke og gå i byen.

Annonce:

Den 206 centimeter høje Tyson Fury (24-0, 18 KO), der er af traveller-slægt, en slags irske sigøjnere, afslører endvidere, at de traditionelle kønsroller lever i bedste velgående i hans hus.

Tyson Fury og konen Paris. (Foto: All Over Press)
Tyson Fury og konen Paris. (Foto: All Over Press)

- Min datter skal ikke have en uddannelse, for med vores måde at leve på, har vi ikke brug for det, særligt ikke kvinder. De vokser op, de bliver gift og tager sig af deres mand. Jeg vil gerne have, at min søn får en uddannelse, for jeg har ikke fået én, jeg er praktisk taget dum i låget.

- Jeg har lært mig selv at læse, men jeg skriver og staver som lort. Jeg vil gerne give min søn en uddannelse frem for at han bliver en hustler, lyder det fra bokseren, der 24. oktober stiller til kamp mod Vladimir Klitschko (64-3, 53 KO) foran 50.000 tilskuere i Esprit Arena i Düsseldorf.

Fury til Klitschko: Du har karisma som mine underbukser

Annonce:

Mens Fury således gør klar til sin eksamen mod Klitschko, har hans største rival til statussen som Englands bedste sværvægter, sensationen Anthony Joshua (14-0, 14 KO), allerede fået sin næste kamp på plads efter weekendens KO-sejr i 1. omgang.

Kampen om både Commonwealth-titlen og det britiske mesterskab mod den ligeledes ubesejrede Dillian Whyte (16-0, 13 KO) kommer til at stå 12. december i O2 Arena i London.

Billetterne til den kamp blev onsdag sat til salg, og ifølge promotor Eddie Hearn blev de revet væk på seks timer, så kampen allerede meldes udsolgt. Der er plads til omkring 20.000 tilskuere i O2 Arena.

Vildere end Tyson? Sværvægtsbrag afgjort på 97 sekunder

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU
Annonce:
Annonce: