Boksestjerne var i problemer: FIFA-spil tog overhånd

Sværvægteren Anthony Joshua er på alle læber efter sin forrygende KO i weekenden mod Charles Martins. Men englænderen var tæt på at forpurre sine fremtidsudsigter med et populært fodboldspil

16 professionelle boksekampe. 16 knockouts.

Det er den imponerende rekord for den engelske sværvægter Anthony Joshua, der i weekenden for alvor slog sit navn fast i toppen af bokse-verden, da han i sin første VM-kamp i O2 Arena i London i anden omgang smaskede sin højre hånd i ansigtet på Charles Martin.

Amerikaneren røg i gulvet og forsøgte at kæmpe sig tilbage, men få sekunder senere lå han igen hjælpeløs på kanvassen og måtte give fortabt. Dermed sikrede den yderst populære Joshua sig IBF-titlen i sværvægt, og han kan nu se frem til endnu større kampe i fremtiden.

Joshua var overlegen mod Martin. (Foto: AP)
Joshua var overlegen mod Martin. (Foto: AP)
 

Men karrieren var ved at køre af sporet på et tidspunkt for den 26-årige boksestjerne.

Joshua indrømmer i et interview, at han var afhængig af fodboldspillet FIFA - så meget, at det til sidst påvirkede hans boksning.

- Jeg plejede at spille FIFA, indtil det tog overhånd. Jeg stoppede med det, fordi det påvirkede min søvn og genoptræning. Nogle gange var jeg oppe til klokken fem om natten, hvorefter jeg stod op klokken syv og tog til træning. Så vanvittigt var det, og det var slet ikke sundt for mig, siger Joshua ifølge Fox Sports.

Heldigvis for bokse-fans droppede stjernen fodboldspillet på skærmen og helligede sig sin egen sport. Det har nu ført ham frem til en fornem titel i sværvægt, og snakken går nu på, om Joshua snart skal i ringen mod den engelske provokatør Tyson Fury, der både er indehaver af WBA- og WBO-bæltet.

Jose Mourinho var også på plads i O2 Arena. (Foto: AP)
Jose Mourinho var også på plads i O2 Arena. (Foto: AP)
 

Fury sikrede sig noget overraskende begge titler tidligere i år, da han stoppede den ellers så suveræne Wladimir Klitschko. De to skal mødes i en ny fight 9. juli, men efter det opgør er Fury klar til et britisk stor-opgør i sværvægt.

- Vi vil tilbyde Antohny Joshua en kamp straks efter opgøret mod Klitschko. Vi vil gerne møde ham allerede i slutningen af dette år. Vi håber, at den kamp kommer på plads, og når den er overstået, går vi videre til andre ting, siger Furys onkel og manager Peter Fury ifølge Mirror.

TV: Anthony Joshua er engelsk sværvægtsboksnings næste store håb. Kom helt tæt på den ubesejrede stjerne i dette omfattende og eksklusive portrætprogram.

4 kommentarer
Vis kommentarer