Boksestjernes far misser VM-brag: Pressede øjet ud på ven

Tyson Furys far, John Fury, kommer ikke til at være til stede ved sin søns store boksematch i USA på grund af en bizar, kriminel handling

Der er lagt op til et gigantisk boksebrag lørdag aften, når Tyson Fury og Deontay Wilder krydser klinger i Los Angeles. Særligt Tyson Furys tilbagevenden til den helt store scene er imødeset med voldsom spænding efter The Gypsy King's deroute.

Læs meget mere om den her.

Se også: Boksegigant ville begå selvmord i sin Ferrari

Se også: Stjernen indrømmer: Er sexist og homo-hader

Se også: Nu rabler det for tyk boksestjerne: Vil have Trump med i ringen

Se også: Fra mester til medister: Så fed er boksestjerne blevet

Men én ting er helt sikkert, og det er, at Tyson Fury ikke får støtte af sin far, John Fury, ved ringside i USA. Far Fury er ellers en stor del af Tyson Furys team omkring kampene og faderen har ført sin søn frem til en stor karriere gennem utallige træningspas.

Men Fury senior har fået afvist sin visa-ansøgning og er dermed nægtet indrejse i USA.

Årsagen er, at John Fury har tilbragt fire år af sit liv i fængsel på grund af en vanvittig voldshandling tilbage i 2010, da han pressede øjet ud på en kammerat, Oathie Sykes, under et slagsmål.

John Fury, der selv er tidligere bokser, og Oathie Sykes kom i et klammeri over noget så stupidt som en disputs over flaske øl på en ferie tilbage i 1999. Fury udfordrere Sykes til et slagsmål, da de to rendte ind i hinanden til en bilauktion mange år senere. Det resulterede i, at Fury fik overtaget i nævekampenog med fuldt overlæg pressede øjet ud på Sykes, hvilket resulterede i, at Sykes er blevet halvblind.

Der bliver med statsgaranti nok at holde styr på ved ringside på lørdag. Foto: Chris Farina/Ritzau Scanpix
Der bliver med statsgaranti nok at holde styr på ved ringside på lørdag. Foto: Chris Farina/Ritzau Scanpix

John Fury blev oprindeligt idømt 11 års fængsel, men han slap med fire år i skyggen, og kunne i teorien have været en del af sønnens team i USA, men i Staterne ser man ikke med milde øjne på sådanne hændelser.

- John har fået meddelelsen om, han ikke kan rejse til USA, og det er han meget skuffet over, har en kilde i Fury-lejren udtalt.

- Han kender alle de beskidte tricks, og han kunne have hjulpet Tyson ved at sørge for, at Wilder-lejren ikke prøver noget. Men resten af familien vil være til stede inklusive Tysons brødre, fortsætter kilden.

Tysons onkel, Peter Fury, kommer dog heller ikke til at være til stede i LA, da han er røget uklar med boksestjernen.

Som ventet tog Ditlev Rossing sejren. Foto: Lars Poulsen Boksning - 25. nov. 2018 - kl. 15:48 Hovednavnet smadrer 'Bødlen': - Havde ikke noget at gøre i ringen

Boksning - 25. nov. 2018 - kl. 13:07 Dansk talent i lynknockout: Modstander lå mere ned end han stod op

Boksning - 24. nov. 2018 - kl. 22:44 'Vild med Dans'-vinder imponerer: Giver favorit prygl

Godnat, 'La Perla Negro'. Foto: Lars Poulsen Boksning - 25. nov. 2018 - kl. 09:11 Se den brutale knockout: - Jeg er den bedste siden Kessler

15 kommentarer
Vis kommentarer