Boksning i biffen: Her kan du se lørdagens brag

Du kan købe tv-signalet til Mayweather vs. Pacquiao - eller du kan se kampen i biografen

Mayweather og Pacquiao går måske ikke decideret til filmen søndag morgen, men du kan se dem på danske biograflærreder, for der er lagt op til boksefest, når flere biografer og caféer sender weltervægtsbraget fra Las Vegas (Foto: AP Photo/Isaac Brekken).
Mayweather og Pacquiao går måske ikke decideret til filmen søndag morgen, men du kan se dem på danske biograflærreder, for der er lagt op til boksefest, når flere biografer og caféer sender weltervægtsbraget fra Las Vegas (Foto: AP Photo/Isaac Brekken).

Alle omsætningsrekorder i professionel boksning bliver slået med mange længder, når Manny Pacquiao og Floyd Mayweather natten til søndag kommer til at bytte knætnæveslag på MGM Grand Garden i Las Vegas.

Blot 16.500 vil være til stede til selve kampen, så millioner af boksefans verden over må ty til tv-stationernes pay-per-view-dækning. I Danmark koster den model 499 kroner for en privat husstand, men ønsker man at gøre weltervægtsbraget til en social begivenhed sammen med andre boksefans, er der faktisk flere muligheder i den retning.

Se også: Historisk boksebrag: Billetter for 472 mio. kr.!

En række danske caféer og biografer slår nemlig dørene op og viser boksekampen, der forventes at gå i gang omkring kl. 5.30 dansk tid søndag morgen - plus/minus et par timer! Eksempelvis kan man sætte sig til rette i Danmarks største biografsal, Imperial i København, og se MayPac-duellen på det store lærred.

- Vi har plads til omkring 1000 gæster, og interessen for kampen er i den grad kommet bag på mig, lyder det fra Lars Møller, eventmager i Nordisk Film Biografer.

Tirsdag formiddag var tæt på halvdelen af Imperials boksebilletter revet væk, så folk, der har lyst til at smide 125 kroner i entré skal altså til at få fart på. Billetter kan købes på nfbio.dk.

Se også: Boksekonge må skuffe Justin Bieber

- Vi åbner dørene kl. 2.00 natten til søndag, og er der stadig billetter tilbage, kan man købe dem i vores almindelige billetsalg i Imperial. Alle er velkomne, også dem der kommer direkte fra byen, så længe de bare opfører sig ordentligt, lyder det med et grin fra Lars Møller.

Nedenstående caféer og biografer viser mod betaling boksebraget lørdag nat:

Nordisk Film – Imperial, København V

Magraths, København Ø

Café Pitstop, København S

Café Pitstop, Glostrup

Café Pitstop, Søborg

Café Pitstop, Helsingør

Café Pitstop, Odense

Café Pitstop, Vejle

Café Pitstop, Herning

Café Pitstop, Holstebro

Café Pitstop, Thisted

Café Pitstop, Skive

Midtskiws, Skive

Nordisk Film Biograf – Aarhus

TIR NA NÖG, Aarhus

Café Pitstop, Grenaa

Café Pitstop, Viborg

Café Pitstop, Randers

Café Pitstop, Aalborg (Vesterbro 20)

Nordisk Film Biograf, Aalborg

Café Pitstop, Aalborg (Skydebanevej 25)

Café Pitstop, Hobro

Café Pitstop, Hjørring

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere