Brasilianer vil ydmyge Micki: 'Ligesom Elkjær og Laudrup'

Når Micki Nielsen på lørdag går i ringen ved Nordic Fight Night, møder han en brasiliansk fodboldnørd, der udmærket husker Danmark fra VM i 1986

Det er to særdeles hårdtslående gutter, der lørdag aften mødes i Frederikshavn (Foto: Jakob Jørgensen).
Det er to særdeles hårdtslående gutter, der lørdag aften mødes i Frederikshavn (Foto: Jakob Jørgensen).
Følg Boksning

Micki Nielsens brasilianske modstander på lørdag i Frederikshavn, Julio Cesar Dos Santos, satser på en gentagelse af Danmarks VM-nederlag i Mexico 1986. Det skal ske ved at knockout-besejre den danske hardhitter.

Kesslers farvel: Det skal han lave nu

- Det eneste, jeg kender til Danmark, er deres fantastiske fodboldhold fra 1986 ved VM i Mexico, siger brasilianeren.

- Det hold tryllebandt brasilianerne. Vores familie sad samlet hjemme foran tv’et for at se Danmark spille, for de spillede virkelig noget smukt fodbold, men de røg desværre ud mod Spanien, da de tabte 5-1 i ottendedelsfinalen.

- Jeg satser på at gøre som Spanien, som Spanien gjorde mod Elkjær og Laudrup, nemlig at slå Danmark og Micki Nielsen ud, siger Dos Santos med et smil.

Micki Nielsen er en hårdtslående herre, hvilket dette tv-klip fra et tidligere Nordic Fight Night-stævne vidner om:

Kampen mod Micki Nielsen er blot brasilianerens tredje af 30 prof-opgør, som han skal bokse uden for Brasilien. De to hidtidige udebaneopgør resulterede i nederlag. Det seneste i Liverpool i England til Tony Bellew, der vandt på teknisk knockout i femte omgang.

- Jeg havde ikke de optimale forberedelser til den kamp. Jeg tabte til en dygtig bokser og en sympatisk fyr. Fair nok. Men nederlaget kom bare få dage efter at Brasilien havde tabt 7-1 til Tyskland ved VM, så jeg var naturligvis meget trist.

- Siden har jeg arbejdet og trænet hårdt for at komme tilbage, og jeg er meget velforberedt på min kommende kamp.

- Micki Nielsen er helt sikkert en talentfuld bokser. Jeg har set hans sidste kamp, og der bevæger han sig godt, han bokser meget kontrolleret og går meget fremad. Han er også hårdtslående, så jeg har stor respekt for ham, siger Dos Santos, der selv har hele 24 knockoutsejre i karrieren.

Kæberasler til Patrick Nielsens VM-chance

- Min største styrke er min slagkraft. Micki er stadig en ung bokser, og jeg tror ikke, at han har mødt én, der slår så hårdt som mig. Jeg har kun pænt at sige om Micki, og jeg tror på, at han kommer til at udvikle sig meget mere, men jeg tror, at jeg bliver for stor en udfordring for ham på det her tidspunkt i hans karriere,” siger Dos Santos, der som 37-årig har ambitionerne intakt.

- Det er muligt, at jeg er 37 år gammel, men det forhindrer mig ikke i at have en drøm om at blive verdensmester. Den har jeg haft i alle de år, jeg har bokset, og jeg har ikke opgivet den endnu, siger Dos Santos.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.