Annonce:
Annonce:

Calzaghe sendt til tælling af dansk tatovør

Mesterbokseren Joe Calzaghe sad seks timer i stolen hos en dansk tatovør i London

Mikkel Kessler gjorde sit bedste for at slå Joe Calzaghe ud foran 50.000 tilskuere i 2007, men det skulle ikke være. Nu har en dansk tatovør dog haft bedre held med forehavendet. (Foto: Thomas Sjørup)
Mikkel Kessler gjorde sit bedste for at slå Joe Calzaghe ud foran 50.000 tilskuere i 2007, men det skulle ikke være. Nu har en dansk tatovør dog haft bedre held med forehavendet. (Foto: Thomas Sjørup)
Annonce:
Følg Boksning

'The Pride of Wales', Joe Calzaghe, var nede at ligge mere end en enkelt gang i en boksering. Fire gange helt præcist, deriblandt i 1. omgang mod Bernard Hopkins og i 1. omgang mod Roy Jones Jr i karrierens to sidste kampe.

Til gengæld rejste waliseren sig hver eneste gang, han havde været nede, og endte med at vinde samtlige karrierens 46 kampe, inden han stoppede i 2008.

Hvad der ikke lykkedes for Mikkel Kessler på Millennium Stadium, at få Calzaghe ned, lykkedes torsdag for den danske tatovør Nichlas Hald Jacobsson, da han lavede en større tatovering på den 43-årige walisers højre underarm.

Det foregik i West London Ink, hvor Hald har arbejdet i tre år.

Annonce:

- Vi har før haft et par kendte boksere inde for at blive tuschet, en, der hedder Darren Barker, og Nathan Cleverly. De hænger jo lidt sammen i det miljø, så Calzaghe havde hørt om vores butik gennem dem, fortæller Hald, der godt kunne genkende bokseren, fordi han havde set Calzaghes kamp mod Mikkel Kessler i 2007.

- Calzaghe er jo kæmpestor herovre, så jeg vidste godt, hvem han var. Men det er tit sådan med kendte mennesker, at de gerne vil snakke med os om at få lavet lavet en tatovering, hvordan den skal se ud og så videre, men det er ikke altid, de lige dukker op, når det bliver tid til at få den lavet. Men Joe dukkede op.

- Ham den anden, der var på arbejde i går, var ikke så interesseret i at lave hans tatovering, så jeg tog opgaven. Det var selvfølgelig en sjov oplevelse. Han var helt nede på jorden. Han fortalte lidt om sin kamp mod Kessler, at det måske ikke var hans karrieres hårdeste kamp, men en af de bedste boksere, han havde mødt. Og at de stadig er gode kammerater.

Annonce:

- Og ja, så måtte han jo tage tælling et par gange, mens han fik lavet sin tatovering. Han måtte ud og hente kaffe og slappe lidt af et par gange undervejs. Han sagde, at det var lige så slemt som at gå 15 omgange i ringen, fortæller Hald.

Joe Calzaghe, hvis familie er af italiensk oprindelse, boksede det meste af sin karriere med et stort keltisk kors på venstre overarm, og det nye motiv - som tog seks timer at få lavet - er også religiøst.

- Han fortalte, at det var til minde om hans farfar, som døde for nylig. Det er sådan en lidt tyk hånd, der holder korset, hans farfars hånd. Og så står der 'In loving memory of granddad' på italiensk', fortæller den danske London-tatovør.


Calzaghes nye tatovering. (Foto: Nichlas Hald)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: