Ceylan slået i gulvet: Se chok-knockout her

- Jeg kunne godt mærke, jeg blev ramt. Men jeg synes kamplederen stoppede kampen alt for tidligt, sagde fjervægteren Dennis Ceylan efter sit skuffende nederlag

Følg Boksning

Den tidligere europamester i fjervægt, Dennis Ceylan, løb ind i et uventet og chokerende nederlag, da han allerede i anden omgang var uopmærksom og blev fældet af spanske Jesus Sanchez’ højrehånd.

Ceylan lignede ellers en bokser, der efter at have kontrolleret første omgang, var ved at få styr på sin modstander, der kun kom med en enkelt knockout i ni kampe i bagagen.

Dennis Ceylan var skuffet over kampleder Freddy Rafn stoppede ham allerede i anden omgang af opgøret, for han så sig selv i stand til at fortsætte.

- Jeg kunne godt mærke, jeg blev ramt. Men jeg synes kamplederen stoppede kampen alt for tidligt.  Jeg synes slet ikke der var grund til at stoppe kampen på det tidspunkt, sagde han, mens Freddy Rafn sagde, at han slet ikke havde været klar til at bokse videre.

Dennis Ceylan landede på ryggen i anden omgang, og spørgsmålet er, om hans karriere kommer op at stå igen. Foto: Claus Bonnerup
Dennis Ceylan landede på ryggen i anden omgang, og spørgsmålet er, om hans karriere kommer op at stå igen. Foto: Claus Bonnerup
 

- Nu skal jeg hjem og se, hvad der skete, men jeg er helt sikkert ikke færdig som bokser, sagde den 29-årige århusianer, der efter at have erobret EM-titlen, nu har tabt de to seneste kampe.

Også udenfor ringen har han været igennem en nedtur, og han fik en kokaindom sidste sommer.

Dansk bokser i VM-brag mod 50-årig: 'Livsvigtig for min karriere'

Kessler dybt berørt: 'Det er helt forfærdeligt'

Chokmelding! Boksestjerne får hjerneblødning under træning

Sauerlands opsang til Patrick efter skræk-kamp: Det her skal ændres!

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+