Annonce:
Annonce:

Chokeret efter skalle-drama: Dansk EM-helt frygter for fremtiden

Der er status på den danske bokseprins Dennis Ceylans øjenskade efter den skalle, han fik af sin modstander lørdag aften. Samtidig sviner han sin irske udfordrer til

Annonce:
Følg Boksning

Der var ikke gået fire fulde omgange, før Dennis Ceylans EM-ufordrer Isaac Lowe skabte et unødvendigt drama ved at nikke danskeren en dum skalle midt i en slagudveksling.

Den skalle flækkede hele øjenbrynet over Ceylans venstre øje. Og så blev kampen i Aarhus ellers afbrudt under massive tilskuerråb og protester. Heldigvis beholdt en nærmest styrtblødende Ceylan sit EM-bælte, fordi kampens dommer dømte opgøret til at være en ’technical draw’ (teknisk uafgjort, red.).

Et par dage efter det dramatiske opgør er der så kommet status over Ceylans grimme øjenskade. Han er blevet syet med fire sting og har fået et plaster på. Det lyder måske ikke så slemt. Men Ceylan er bestemt ikke glad for hele situationen, som mildest talt irriterer den hårdtslående Aarhus-dreng.

Annonce:

- Jeg er rigtig træt og ærgerlig over den måde, det blev afgjort på. Nu skal jeg også være bekymret for skaden fremadrettet, for den bryder nok op igen på et tidspunkt. Der vil danne sig noget arvæv. Måske vil en modstander gå efter øjet i en kommende kamp. Det er bekymrende, siger Ceylan til Ekstra Bladet.

Irriteret på ham
Han siger samtidig, at det er svært at sige, hvad der kan ske med øjet. Det kommer helt an på, hvordan det heler. For han har aldrig haft sådan en skade før.

Ceylan har set skalle-situationen igennem – flere gange – siden opgøret i lørdag aften. Og han er ikke imponeret over Lowes evner med hovedet. Eller mangel på samme.

- Det kan godt være, det ikke er med vilje. Men det er virkelig dårlig boksning. Han slår efter mig og rammer ved siden af min skulder og rammer mig så med sit hoved. Det var virkelig dårligt af ham, og jeg er ret irriteret på ham. Det er ærgerligt, at jeg har trænet i så mange måneder for så at blive skadet af en, der ikke kan finde ud af at bokse, siger Ceylan.

61199336.jpg 

I minutterne efter selve skallen, var Ceylan meget urolig.

Annonce:

- Der var dramatik. For jeg vidste ikke rigtig, hvad der kom til at ske. Det var forvirrende og nervepirrende. For hvis jeg skulle tabe på den måde, ville det være helt latterligt og unfair.

Se skallen og den dramatiske afslutning her:

Ikke flere chancer
Isaac Lowe sagde efter kampen, at han håbede på og regnede med en revanche. For hvis Ceylan ikke accepterer en ny kamp om bæltet, må han være en ’forskrækket kvinde’, mener Lowe.

Den bider Ceylan ikke på.

- Han er en, der bare snakker. Han har solgt varen rigtig godt. I bokseringen er han ikke værdig til at skulle kæmpe mod mig igen. Hvad giver ham grunden til at få chancen igen? Han brugte hovedet på den forkerte måde og var uheldig. Han greb ikke chancen. Det var elendig boksning.

Samtidig hævder Ceylan, at Lowe var mere forskrækket over skalle-situationen end ham selv. Han var ’rundt på gulvet på grund af alle de slag, han fik’, mener Ceylan.

Nu venter dig Ceylan en pause fra kanvassen på grund af det skadede øje.

Annonce:

- Jeg skal lige have en uges pause, så går jeg i gang med at træne igen. Det bliver noget styrketræning, løb og teknik.  For såret kan springe op, hvis jeg går for tidligt i gang med boksningen. Om en måned eller to kan jeg begynde at sparre igen.

Ceylan har ingen idé om, hvem der bliver hans næste modstander. Det overlader han til sin promoter Nisse Sauerland.

Sauerland er ikke vendt tilbage på Ekstra Bladets henvendelse.

Ærgerlig europamester: Omkamp er ikke et must

Drama i Aarhus: Blodig skalle afbrød Ceylans titelforsvar

Dynamit-Dina europamester efter dramatisk knouckout

Pjatrøv legede sig til knockout-sejr

Kørestolsbokseren i tårer over sin debut

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: